Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a yanıt: Maalesef değişmemiş

İsa Kethüda
20.11.2021 - 13:23 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 14:33

Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıya Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'a yanıt verdi.

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a yanıt: Maalesef değişmemiş

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıya Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı. Çebi, eski başkan Fikret Orman'ın açıklamalarına da yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
Fikret Orman konuştu, Beşiktaş'ta Divan karıştı!
Habere Git

"Fikret Orman'ın buraya gelmesini takdir ediyorum"

Çebi, "Fikret Orman'ın buraya gelmesini takdir ediyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Ne konuşacaksak burada konuşalım. Fikret Orman'ın konuşması esasında beni mutlu etti. Birlik ve beraberlik çok önemli. Önemli olan kazandırdıklarımız, doğru söylemediği şeylere cevap vermek istiyorum. Kredi çok zor şartlarda alındı. 

"Bir buçuk sene boyunca bu kredi bize kullandırılmadı"

Bir buçuk sene boyunca bu kredi bize kullandırılmadı. Ben kardeşimin adına ipotek yaptırım o krediyi kullandık. Konuşacak çok konu var. Mali ve idari genel kurulu tarihlerimiz açıklandı. O tarihte bütün genel kurul üyelerimizi oraya bekliyoruz. 

"Sürekli bizi suçlayan bir başkan adayı var"

Ben orada olacağım. Çıkan raporun ilgilendirdiği kişilerin de orada olacağından şüphem yok. Sosyal medyada sürekli bizi suçlayan bir başkan adayı var. Buraya gelmiyor. Kardeşim ben sana nasıl cevap vereceğim? Ben Twitter çocuğu değilim. Gel buraya. Benim hiç kimseden korkum yok. Hata yapıyorsak bedelini ödeyeceğim. Genel Kurul, 'paralar nerede?' diye sordu. Ben o şartlarda sizi nasıl ibra edebilirim? Fikret Bey maalesef değişmemiş. Bundan vazgeçmesini diliyorum.

"Biz kimseye Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyiz"

Başkan başkandır ve her şeyden haberi olur. Benim haberim olmayan birçok şey yapılmış o dönem. İyisi de var, kötüsü de var. Eğer bu koltuklarda oturuyorsak bedel ödemeyi de bilmemiz gerekiyor. MHK yeni göreve başladı. Hakem konusunda biraz avans vermemiz gerekli. Bana güvenin. Biz kimseye Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyiz.

Fikret Orman ne demişti?

Fikret Orman: "Bana yaptırıldığı gibi küfürler ettirmem"

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin muhalefetin kendileri aleyhine algı operasyonları yaptığını yönündeki açıklamaları ile ilgili konuşan Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Başkan 'Muhalefet şöyle yapılıyor böyle yapıyor' diye konuşuyor. Kim bu muhalefet, ben miyim? Ben bu işlere girmem. Bana yaptırıldığı gibi küfürler ettirmem. Başkanken de bugünken de. Sosyal medyadan muhalefet bombardıman yapılıyor deniyor. Kim bunlar? Bana çok yapıldı, bilelim bunları. Kim yapıyor bu algı operasyonlarını? Ben bundan çok çektim, bu yönetim çekmesin. Bunlar kimse açıklanırsa mutlu olacağım. Toplantılar yapılıyor diyorlar, kim yapıyor. Ben birisini aramışım da yönetim şöyle yapmış böyle yapmış diye kimle konuşmuşum. Doğru şeyler değil bunlar. Kabadayılara telefon açtırılmış deniyor. Kimmiş onlar? İktidar olmak, Beşiktaş'ta başkanlık kıskanılan bir şeydir. Bizim zamanımızda da başımıza gelmiştir. Bunlar bel altıdır, Beşiktaşlılara yakışan şeyler değildir. Ben çektim bu arkadaşlarımıza çektirmeyelim. Hep beraber bunları düzeltelim."

Senin için hazırladığımız haberler