Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi Süper Kupa Maçına Gitmiyor

04.01.2022 - 14:51 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 15:10

Turkcell Süper Kupa finalinde yarın akşam Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi'den flaş bir karar geldi. İşte detaylar...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor yarın akşam Katar'ın başkenti Doha'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Mahkemeden Fikret Orman'a 510 milyonluk gol!
Habere Git

Başkan Ahmet Nur Çebi Süper Kupa maçına gitmeyecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın akşam Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmaya gitmeme kararı aldı.

Kulüp işleri nedeniyle Katar'a gitmiyor

Başkan Çebi'nin bu önemli karşılaşmaya gitmeme nedenin ise İstanbul'da kulüp ile ilgili toplantılarının bulunması olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş'ta büyük operasyon! İsim isim kalacaklar-gidecekler
Habere Git

Beşiktaş'ta 9 eksik var

Beşiktaş'ta Antalyaspor ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi kadro kurmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Siyah beyazlılarda üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçi kadrodan çıkarılmıştı.

Ghezzal Covid-19'a yakalandı

Covid-19 testi pozitif çıktığı için İstanbul'da bırakılan Oğuzhan Özyakup ile bugün testi yenilen Rachid Ghezzal de coronaya yakalanması  nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. 

Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Mert Günok, N’Koudou ve Gökhan Töre Doha’ya götürülmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler