Ahmet Nur Çebi'den Seba'yı hatırlatan fedakârlık!

09.10.2020 - 09:20 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 09:27

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kulüp için önemli bir fedakârlık daha yaptığı gündemde. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, evlerini neden ipotek ettirdi? İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi'den Seba'yı hatırlatan fedakârlık!

AJANSSPOR

Mali yönden sıkıntılı günler geçiren 3 milyar 301 milyon borcu bulunan Beşiktaş, pandeminin de etkisiyle sıkıntılar yaşadı. Avrupa lisansını sürdürmesi için mali istikrar yakalamak zorunda olan ve geçmişe dönük tüm borçlarını ödemesi gereken Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin büyük bir fedakârlık yaptığı gündeme geldi. İşte detaylar…

Ahmet Nur Çebi’den fedâkarlık

Milliyet’te yer alan habere göre; Eylül ayı itibarıyla nakde ihtiyacı bulunan yönetim yine bankaların kapısını çaldı. Bu süreçte Çebi, elini taşın altına soktu.

Ahmet Nur Çebi, kefil oldu

Siyah-beyazlı kulüp, 120 milyon liralık kredi ile tüm geçmiş borçlarını kapatarak yoluna devam etti. Ancak; bu operasyon, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kişisel girişimleriyle oldu. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma ve pandeminin getirdiği mali zorluklardan dolayı nakit akışı iyice düşen Beşiktaş’ın bu krediyi alabilmesi için kefalet gerekiyordu.

Çebi, 4 lüks evi krediye karşı ipotek ettirdi

Bunun üzerine Başkan Çebi, ikisi annesinin, ikisi de kendisinin üzerine olan toplam 4 lüks evi krediye karşılık ipotek ettirerek, siyah-beyazlıları sıkıntıdan kurtardı.

Süleyman Seba da evini ipotek ettirmişti

Beşiktaş’ta altyapı efsane başkan Süleyman Seba zamanında daha ciddi bir alan haline getirilmişti. Hatta merhum başkan döneminde ilk 4 sezon tüm hasılatların altyapıya yatırıldığı biliniyor. Süleyman Seba, bu süreçte Beşiktaş için evini dahi ipotek ettirmişti. Çebi de merhum başkan Süleyman Seba'yı hatırlatan bir girişimde bulunmuş oldu.

Çebi, tesislere taşınıyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımını en kısa sürede ayağa kaldırmak için de devreye girecek. Siyah-beyazlıların patronu, artık tam gün mesaiyle Ümraniye’de olacak ve işlerini buraya taşıyacak. Bu şekilde Teknik Direktör Sergen Yalçın’a destek verecek olan Çebi’nin akşama kadar BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kalacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler