Ahmet Nur Çebi'den transfer müjdesi! Forvet ve sağ bek...

17.09.2020 - 09:52 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 09:55

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, forvet ve sağ bek transferi hakkında konuştu. Ayrıca Çebi, Covid-19'a yakalanan Sergen Yalçın'ın durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den transfer müjdesi! Forvet ve sağ bek...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, koronavirüse yakalanan teknik direktör Sergen Yalçın’ın durumu ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Sergen Yalçın’ın sağlık durumu nasıl? Kaç transfer yapacaklar? İşte Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları…

Sergen Yalçın’ın sağlık durumu nasıl?

Hürriyet’e konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ile her gün görüştüklerini anlattı. Çebi, ”Hocamız yakın zamanda aramızda olacak. Sürekli telefonla görüşerek takımdaki sorunları çözmek için uğraşıyoruz. 2 isim konusunda çalışmalarımız devam ediyor” ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi: “Limit sorunu var, kurallara uymak zorundayız”

Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomik açıdan yaşadığı zorluğa rağmen bu sorunları aşmaya çalıştıklarını ifade etti. Beşiktaş’ın 1 numaralı ismi, ”Arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Öyle günler oluyor, uyuyamıyoruz. Beşiktaş’ın iyi olması için var gücümüzü ortaya koyduk. Limit sorunu var. Kurum ve kurallara uymak zorundayız. Bir taraftan ekonomik sorunlar bir taraftan transferler...” dedi.

“Sağ bek ve forvet alacağız”

Beşiktaş Başkanı, “Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın verdiği liste üzerinde yoğun çalışma içerisindeyiz. Fakat bizim geçmişteki gibi imza, menajerlik parası verecek kadar lüksümüz yok. Bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin, eksik olan sağ bek ve forvet bölgelerine en iyi yararlı oyuncuyu monte edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş şu ana kadar kimleri transfer etti?

Siyah-beyazlılar şu ana kadar Welinton, Fabrice N’Sakala, Bernard Mensah, Francisco Montero, Josef de Souza ve Atakan Üner’i transfer etti.

Senin için hazırladığımız haberler