'Ahmet Nur Çebi’nin konuşmaları bana pek güven vermiyor'

17.10.2020 - 21:55 | Son Güncellenme: 17.10.2020 - 22:14

Son dakika spor haberleri... Erman Toroğlu, Trabzonspor - Başakşehir maçının tartışmalı pozisyonlarını, hakem kararlarını değerlendirdi. Toroğlu, Süper Lig'in 5. haftasında dair de konuştu. A Spor'un 17 Ekim Cumartesi günkü bölümünde açıklamalarda bulunan Toroğlu'nun yorumları haberimizde...

'Ahmet Nur Çebi’nin konuşmaları bana pek güven vermiyor'

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Başakşehir'in Trabzonspor'u deplasmanda 0-2 mağlup ettiği maçın ardından konuştu.

Toroğlu, Süper Lig'in 5. haftasını da değerlendirdi. 

İşte o açıklamalar...

Trabzonspor’a bakıyorum, 2-3 kişi ile pres olur mu Süper Lig’de? Yaptığın takım Başakşehir takımı. Top tekniği yüksek oyuncular var.

Trabzon hücumlarındaki tüm toplar Başakşehir’de kaldı. Başakşehir hücumlarında da dönen toplar Başakşehir’de kaldı. Bir de buna ukalalığı da kat. Buna kaleci de, defans oyuncuları da dahil. 

Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi

Sen bugünkü takımımı yapamışsın. Başakşehir aldatmasın kimseyi, çok mu iyi oynadı? Ama şu var, Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi. 

Uğurcan’ın Rafael’e yaptığı müdahale net penaltı.VAR’a gitsen görürsün. 

Bir defans oyuncusu sağ taraftan stopere nasıl pas atar? Bakmasa da atmayacaksın çünkü kaptıracağın top direk gol pozisyonu.

Hakem maçta bazı ikili pozisyonları devam ettirdi. Orada cesaretli iş yaptı. Komite genç hakemleri vermiş. Versinler, görelim. Bu haftalarda hakemi çıkarırsan çıkarırsın. 15. haftadan sonra çıkaramazsın, ezilir.

Fenerbahçe'nin 5 maça daha ihtiyacı var

4-4-2, 4-3-3 bunlara inanmıyorum. Taktik ne? Karşıdaki nerede iyiyse onu köreltip kendi iyi tarafınla basacaksın. Fenerbahçe’nin iyi ve geniş bir kadrosu var. 5 maç oldu, 5 maça daha ihtiyaçları var ideal kadroyu bulmak için. 

Erol Bulut adaleti iyi  dağıtmazsa takımda yangın çıkar. Gustavo ve Sosa’dan iyiyse vazgeçebilir misin? Pelkas değişik bir oyuncu. Ne çıkaracağı belli değil.

Sosa’nın yükünü biraz paylaşırlarsa, faydalanırlar ama çok yük bindirirlese Sosa’nın da sigortası atar. Ozan enerjisiyle oynayan bir adam ama kadro olarak Fenerbahçe’de iyi top yapan adamlar var. 

Geçen hafta hakemin yaptığı büyük hatayla Fenerbahçe’de Lemos oynamıyor. Ben Serdar Aziz’e stoperde güvenmiyorum mesela.

Serdar çok iyi işler yapıyor ama bir iş yapıp hepsini deviriyor. Güvenilir bir stoper değil, bırak sakatlığı. Serdar’a da bazen markaj lazım.

Gustavo inanılmaz faydalı bir adam. Sosa’dan da vazgeçemezsin. Yanında kim veya kimler oynar? 

Geldiği günden beri Ahmet Nur Çebi’yi dikkatle izliyorum. Konuşmaları tutarsız geliyor bana. Bir başkan, futbolcu hakkında (Dorukhan Toköz) böyle söylemez. Yarın oynatacaksın. 

Beşiktaş Abdullah Avcı’ya iki kişiyi gönderdi. Abdullah Kiğılı ve eski yönetici Ahmet Bey. Pazartesi, paranın bir kısmını vererek anlaşacaklar.

Ahmet Nur Çebi’nin konuşmaları bana pek güven vermiyor. Umarım iyi olur.

Senin için hazırladığımız haberler