Galatasaray Maçı Sonrası Sivasspor'da Uğur Çiftçi Açıklama Yaptı

Akın Ungan
01.05.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 22:56

Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor karşılaştı. Maçı 3-2 kazanan Sivasspor'da Uğur Çiftçi ve kariyer golüne imza atan Ahmet Oğuz açıklama yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray Maçı Sonrası Sivasspor'da Uğur Çiftçi Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Sivasspor'da Uğur Çiftçi ile Ahmet Oğuz açıklamalarda bulundu.

Ahmet Oğuz: "Kariyer golüm olabilir"

Sivasspor'u öne geçiren harika bir gole imza atan Ahmet Oğuz, maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Benim için kariyer golü olabilir. Gol istatistiğim az. Çok mutluyum. Yarın bayram, bu benim şekerim olsun. Tüm müslümanların bayramını kutluyorum. Zor bir maçtı ama biz buraya keyif almaya geldik."

"İstediğimiz sonucu aldık. Üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Golde çok şanslıydım. İçeri bakınca kimse yoktu. Muslera da öndeydi. Şanslıydım ve gol oldu. Uğur bu sezon dördüncü asistini yaptı umarım böyle devam eder."

Uğur Çiftçi: "Galibiyeti hak ettik"

Maçın ardından konuşan Uğur Çiftçi şunları söyledi: "Zor maç olacağını biliyorduk ama puan ve puanlar almak istiyorduk. Galibiyeti hak ettik. 3 puan aldık çok güzel oldu. Ramazan bayramını kutluyorum. Bizim için çok iyi bir bayram oldu. Galibiyeti eşime armağan etmek istiyordum."

"İşimizin gereği öncelikle defans yapmalıyım. Bunu yaptıktan sonra hücuma katkı vermek ekstra bir şey. Bugün bunlardan birisi oldu. Ahmet ve benim için şanslı bir gün oldu. Böyle devam etmek istiyoruz."

Ulvestad: "Hakem kararları kötü olsa da sonuçta kazandık"

Galatasaray karşısında yıldızlaşan Ulvestad ise şöyle konuştu: "Maç boyunca sahada elimden geleni yaptım. Bazı kararlarda sıkıntı yaşamış olsak da maçta üstünlük bizdeydi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi bir oyun ortaya koyduk. Birlikte savaştık. 3 gol attık, çoğunlukla 3 gol atan kazanır. Bazı hakem kararları kötü olsa da sonuçta kazandık."

Senin için hazırladığımız haberler