Ahmet Özdoğan: Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazım dolayısıyla daha stresli...

16.03.2018 - 16:51 | Son Güncellenme: 16.03.2018 - 16:51

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden biri olan ve daha önceki dönemde başkan adaylığını açıklayan Ahmet Özdoğan, Galatasaray'ın hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Özdoğan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Derbinin bir futbol maçı olduğunu unutmamalıyız”

Türkiye bir hareket içinde, Afrin'de insanlar bu ülke için şehit oluyor. Bunun bir spor karşılaşması olduğunu unutmayacağımız bir maç olmasını temenni ediyorum. Ülkenin huzura ihtiyacı var. Birbirimizi kırarak, aşağılayarak bir yere varılamayacak. Bu derbi gelecek sene de olacak her sene olacak. Bunun bir spor olduğunu unutmamak gerekiyor"

“Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazım, dolayısıyla daha stresli olacaklar”

Ben Galatasaraylıyım. Dolayısıyla Galatasaray'ın kazanmasını isterim tabii. Fenerbahçeli arkadaşlar da Fenerbahçe'nin kazanmasını ister. Biz puan olarak Fenerbahçe'nin önündeyiz. Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazım. Bu nedenle Galatasaray daha rahat oynayacaktır. Fenerbahçe'nin daha stresli olacağını hem oyuncuların hem de yöneticilerin stresli olacağını söyleyebilirim.

“Bülent Yıldırım'ın hakemliğini beğenmiyorum”

Ben hiçbir zaman Bülent Yıldırım'ın hakemliğini beğenmedim. Olaylar olmadan hareket edebilen, krizi yönetebilen hakemlerin tarzını beğeniyorum. Bülent Yıldırım daha çok olaylar olduktan sonra hareket eden bir hakem.

Divan Kurulu Başkanı kim olacak?

İrfan Aktar uzun yıllardır Divan Kurulu başkanlığını yapıyor. Başka arkadaşlar da başkanlık için aday oldu. Şu anda kimin divan başkanı olacağını kestirmek güç. Ben Divan Kurulu’nda bir değişim olabileceğini düşünüyorum. Galatasaray’da görevler gelip geçicidir. Galatasaray adına hayırlısı olsun.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler