Ahmet Özdoğan'dan flaş açıklamalar! '1080 TL olan kombine fiyatı asgari ücretin yarısı olan 800 TL olmalı...'

31.05.2018 - 16:49 | Son Güncellenme: 31.05.2018 - 18:39

Galatasaray'ın eski yöneticisi Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, seçimin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Ahmet Özdoğan şunları ifade etti

'Mustafa Cengiz ve ekibi için dileğim 3 yılı doldurmaları...'

"Kendilerine ciddi bir şans tanındı. Mustafa Cengiz ve arkadaşlarının göstereceği performansa bağlı. Bu performans düşerse divan ve genel kurul çeşitli uyarılarda bulunur. Fakat dileğim 3 yılı tamamlamaları. Galatasaray sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak ve ona göre tedbir alacak durumda. Ne tür bir ceza gelirse gelsin, katıldıktan sonra alınacak tedbirlerle daha güçlü bir şekilde temsil edebilir"

'1080 TL olan kombine fiyatı asgari ücretin yarısı olan 800 TL olmalı'

"Dün mesela kombine fiyatları açıklandı. En düşük fiyat 1080 TL olarak açıklandı. En yüksek olarak 4500 TL seçilmiş durum. Ben daha çok 1080 TL için konuşmamız. Türkiye'de tam 6 milyon insan asgari ücretin ve altında çalışıyor. Yaklaşık 4 milyon insan işsiz. Belki 1080 TL Avrupa için düşük olabilir. Türkiye geneline göre konuşursak bence Galatasaray bir liderlik yapmalı. Asgari ücretin tam yarısı yani 800 TL yapılmalı ve sonraki yıllarda da bu asgari ücretin yarısına sabitlenmeli. Galatasaray nasıl Şampiyonlar Ligi ile bir ikramiye alacak o zaman taraftar neden bir artı kazanmasın bu işten. Öncelikle 1080 TL için konuşuyorum, maden taraftarı çekmek istiyoruz o zaman %100 bunu yapmamız lazım. Bu sene Galatasaray devir kısmı var. Bu sene 7 kez devir hakkı var ve geçen sene böyle bir şey yoktu. İnsanları özgür bırakmaları lazım. Daha farklı şeylerde konuşmak lazım ama onu divan kuruluna bırakıyorum"

"Sayın Başkan 'Türk oyuncusuna Euro vermem' demişti acaba bunu sağlayacak mı? süre verip izlemek lazım"

"Sayın başkan bir plan yapmış o plana hemen karşı çıkmamak lazım. Bu planlar Galatasaray için doğru şeyler sağlayacaksa destekleriz. Bütün transferler bitsin, sonra tavrını görelim başkanın. Mesela Türk oyuncusuna Euro vermem demişti acaba bunu sağlayacak mı? Bence bunla için bir süre vermek lazım. Sayın başkanın söylemleri var. Bu söylemlerin dışına çıkıyorsa gerekli uslüp çerçevesinde ifade ederiz. "

Senin için hazırladığımız haberler