Ahmet Şan: ''Alkol alan maça gelmesin''

08.08.2017 - 16:10 | Son Güncellenme: 08.08.2017 - 16:10

Ahmet Şan: ''Alkol alan maça gelmesin''

AJANSSPOR ÖZEL- Atiker Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı! Başkan Şan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

 

 

 

 

Beşiktaş'ı mağlup etmek bizi mutlu etti!

"Konyaspor için geçiş sezonundayız, hocamız değişti, yeni futbolcularımız var, başka transferler daha yapacağız. Böyle bir dönemde bu kupayı almak bize moral oldu. Zor bir sezon geçireceğiz, bütün takımlar iyi kadrolar kurdu, biz de iyi olmak istiyoruz. Ben oynanan oyundan memnunum, Beşiktaş gibi bir takımı mağlup etmek bizi mutlu etti. İnşallah başarılı bir sezon daha geçireceğiz"

 

Oyun anlayışımızı değiştiriyoruz!

"Geçen sezon başarı Aykut Kocaman ile gelmişti ama şimdi Mustafa Reşit Akçay ile oyun anlayışımızı değiştiriyoruz. Takım olarak çok iyi oynadık, geçiş sürecinde olmamıza rağmen başarılı bir performans ortaya koyduk. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Beşiktaş gibi güçlü bir takıma karşı başarılı olmak önemliydi"

Kimse bana Atatürk demesin ben İzmir Atatürk Lisesi mezunuyum!

"İzmir Marşı, konusu tamamen çarpıtılmış durumda, Rıdvan Dilmen'de bu konuyu dile getirdi, ben tribünlerin politize olmasına karşı çıktım. Bana karşı bir linç kampanyası başlatıldı, benim hayatım İzmir'de geçti, ben İzmir Atatürk Lisesi mezunuyum. Ben İzmir Marşı'nın siyasi bir malzeme olmasına karşı çıktım. Ben 15 yıldır yöneticilik yaptım, ben topluma ulusa seslenmedim, orada 200-300 kişiye seslendim sadece. Ben Beşiktaş maçı öncesi taraftarlarımıza İzmir Marşı'nı beraber söyleyin dedim. Ben İzmir Marşı'na karşı değilim, kimse bu konuda bize ders vermeye kalkışmasın. Ben tribünlerin politik olmasına karşıyım"

Fikret Orman'ın açıklamaları çarpıtılmasın!

"Başkan Fikret Orman, Atatürk pankartı için açıklamalar yaparken, bence pankartın dışında bir şey söyledi. Biz kulüpler birliğine bir taahüt verdik, maçlardan 48 saat önce bildirmek gerekiyor. Bu bildirilmediği zaman pankart stada alınmıyor. Bildirimde geç kalındığı için o pankart alınmadı, hatta bizim taraftalarımızında Atatürk pankartı içeri alınmadı.

Yaşa Mustafa Kemal Paşa, pankartı için Fikret Orman'ın ne demek istediğini biliyorum. Bu ülkede beraber yaşamak istiyorsak, birbirimizin değerlerine sagı duymalıyız. Fikret Orman'ın açıklamaları da başka yerlere çekilmesin. Benim için bir köşe yazarı, Yunan Milli Marşı mı çalalım yazmış! Bunlar tamamen provakasyon, sahaya giren taraftar ben bıçakla sahaya girmedim diyor. Sahaya kim bıçak attı bulunması lazım, Samsun emniyeti bu konuda zayıf kaldı, bunu görebiliyoruz. Konya taraftarı stada geç girdi, meşaleler Beşiktaş ve Konya tribünlerinde yandı, bunlar nasıl girdi. Bu tribün olayları Türk futbolunun kanayan yarasıdır. Bu suçu işleyenler en ağır şekilde cezalandırılsın, ben bizim taraftarlarımız içinde olay çıkartanları tespit edip, pasoliglerini iptal edeceğiz. Ben bunları kendi taraftarlarımıza yakıştıramadım"

 

Alkol alan maça gelmesin!

"Biletleri federasyon sattı, bazı Beşiktaşlı taraftarlar Konya tarafından almışlardı, sonra kendi tarafına geçtiler bu da güzel oldu. Maçın sonunda sahaya girilmesi dışında bence çok fazla kötü olay olmadı. Maç öncesi yolculuk esnasında 2 takım taraftarları arasında kavgalar olmuş. Sahaya giren taraftar bıçağı ben sokmadım diyor, arkadaşı gözaltına alınmış onun için girmiş böyle diyor. Alkol alarak sahaya giren taraftarlar her şeyi kendine hak görüyor. Alkol alan taraftar maça gelmesin buna önlem alınsın"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler