Ahmet Taşyürek: 'İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitsek...'

03.04.2019 - 13:28 | Son Güncellenme: 03.04.2019 - 16:28

Ahmet Taşyürek: 'İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitsek...'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Akhisarspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Taşyürek, "Uzun bir süre sonra maç oynayacağız. Hazırlığımız devam ediyor. Camia olarak kupayı çok istiyoruz. Akhisarspor geçen sezonun kupa şampiyonu bir takım. Akhisarspor 'ligde daha farklı olmalı' dediğimiz bir takım. Çok ciddi bir rakiple karşılaşacağız. Rakibimizin ligdeki durumu bizi ve kamuoyunu yanıltmasın" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Rotasyon bizim için geçerli değil'

"Ligde kadrosu en sınırlı takımlardan birisiyiz. Kupada rotasyon kadrosu bizim için geçerli değil. Ümraniyespor'un bu başarısında önemli bir emek var. Özellikle transferlerimizde Ergün Keleş kardeşimizin büyük emeği var. Altyapımızdaki ve kadromuzdaki genç arkadaşlarımız daha da iyi olacaklar"

'İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitsek...'

"Kupada Fenerbahçe ve Trabzonspor maçını farklı sahalarda oynadık. Bu konuyla ilgili İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitsek dava bizim lehimize olurdu. Rakibimiz Akhisarspor'un Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'yla ilgili tecrübesi var, ev sahibi olarak biz ilk kez orada oynayacağız. Son 2 maçımızı farklı sahalara oynadık. Finale kalırsak bu bizim için avantaj olacak"

"İnsanların hayal kurması çok güzel bir şey. Hayallerimiz artık bizim için masal... Çünkü masalların sonu hiçbir zaman kötü bitmez"

Senin için hazırladığımız haberler