Ahmet Taşyürek: "Şu anda sadece ilk maçı kaybettik"

04.04.2019 - 01:17 | Son Güncellenme: 03.04.2019 - 22:20

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Akhisarspor, deplasmanda karşılaştığı maçta Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı ele geçirdi. Ümraniyespor teknik direktörü Ahmet Taşyürek maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Taşyürek'in açıklamalarından Ajansspor'un derleidkleri şu şekilde:

"Sadece ilk maçı kaybettik"

Üzülüyorlar ama bu iki ayaklı bir periyot. Şu anda sadece ilk maçı kaybettik. Bu çok şey kaybettiğimiz anlamına gelmiyor. Oyunun içinde pas yüzdesi olarak, pozisyon olarak biz daha etkiliydik. Son pasları veremedik. Enteresandır Uğur bugün bana dejavu yaşattı. İki kişi taktik faul yapıp bitirmesi lazımdı. Bildiği şeyleri yapmadılar. Oyuncu kalitesi sonucu belirledi. Sadece ve sadece bir maç kaybettik. İkinci maçta telafi edecek gücümüz var. Böyle pozisyonlara girip kaçırdığımız sürece daha stresli oluyoruz. Kornerden gelen topta 2'ye 1 gol yedik. Bu da bizim acemiliğimiz, bize ders olsun.

"Önümüzdeki maçlara bakacağız"

Çalıştığımız zaman yaptığınız iş pozisyonu son vuruşa kadar getirmektir. Ama son vuruştaki şey tamamen beceridir. Bugün bunu yapamadık. Orada Uğur'un bir anlık Yasir'le birlikte yaptığı hata gol yememize sebep oldu. Biz 3 gün sonra 6 puanlık çok önemli bir maç oynayacağız. Perşembe Demirspor'la oynayacağız sonra Altınordu ile. Bunlar çok önemli. Burada kalırsak zarar görürürüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Senin için hazırladığımız haberler