Ahmet Ürkmezgil'den Aboubakar ve Elneny transferi için flaş açıklama!

30.08.2019 - 14:52 | Son Güncellenme: 30.08.2019 - 17:52

Ahmet Ürkmezgil'den Aboubakar ve Elneny transferi için flaş açıklama!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlıların gündemine dair çok çarpıcı ifadeler kullandı. Ürkmezgil, Elneny, Aboubakar ve Dorukhan Toköz konusunda dikkat çeken sözler söyledi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında konuğu olan Ahmet Ürkmezgil’in açıklamaları şu şekilde:

Ahmet Ürkmezgil: "Hedefimiz gruptan 1. sırada çıkmak"

Bu seviyedeki takımlarla ilgili kolay kura, zayıf rakip demek çok doğru değil. Önce kendi takımımıza güveniyoruz. Avrupa’daki başarılarımız bizi umutlandırıyor. Kadroda istenilen oyuncuların alındığını düşünüyorum. Uzun lafın kısası takımımıza güveniyorum. Beşiktaş bu gruptan 1.çıkabilir. Bunun için sahaya çıkacağız. O olmazsa ikinciliğe razı olma durumumuz olacaktır. Ama hedef 1.sırada olmak.

Ahmet Ürkmezgil: "Tam anlamıyla olmasa da güzel günlerin habercisi Beşiktaş’ı izlettirmeye çalıştık"

Bizim Portekiz takımlarımıza karşı iyi sonuçlarımız var. Güçlü rakipler var. Bir İngiliz takımıyla oynayacağız. Portekiz’den güçlü bir takım var. Önce biz kendimize bakacağız. Göztepe maçının ikinci yarısında seyircimizin etkisi vardı. Hocamız büyük bir taraftarın olduğunu böyle bir farklı gördü. Tam anlamıyla olmasa da güzel günlerin habercisi Beşiktaş’ı izlettirmeye çalıştık.

"Elneny faydalı olacaktır"

Mısırlı Ahmed Hassan’ı Beşiktaş seyircisi unutmadı. Medel gitti. Elneny’nin yaşı daha genç. Uyum konusu önemli. Faydalı olacaktır kulübe. Buna inanıyoruz.

Beşiktaş'ta forvet transferinde son durum

Aboubakar taraftarlarımızın sevdiği bir oyuncuydu. Bir santrafor olması çok elzem olmasa da gerekebilir. Kimse buna hayır diyemez. Burak’ın sakatlığı ya da başka sebeple oynayamadığı bir anda genç kardeşlerimiz var. Bu arenada tecrübeli bir santrafora ihtiyaç olabilir düşüncesi vardı. Aboubakar, bizim de inandığımız bir oyuncu. Başkanımız, Ali Naibi takip ediyordur. Tabi ki ekonomik şartların bize uygun olması lazım.

"Her şey uygun olursa Aboubakar transferi olabilir"

Nokta atışlar yapmaya çalıştık. Aynı şey Aboubakar için de geçerli. Artık az bir süre kaldı. Her şey pazartesi günü netleşecek. Sağlığı, maliyeti her şey uygun olursa Aboubakar transferi olabilir. Quaresma konusunda ise hayırlısı olsun. Quaresma da Beşiktaş’a katkı vermiş bir insan. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum.

"Dorukhan Toköz için iyi bir rakam gelirse gitmesi söz konusu olabilir"

Dorukhan Toköz ile ilgili şu aşamada bir fikir beyan etmem doğru olmaz. Beşiktaş’tan kim olursa olsun, iyi bir şart sunulursa her oyuncu gidebilir. Dorukhan Toköz için de iyi bir rakam gelirse gitmesi söz konusu olabilir.

"Abdullah Avcı'yı taraftarlar çok mutlu etti"

Abdullah Avcı’yı taraftarlarımız çok mutlu etti. Beşiktaş taraftarlarının etkisi biliniyor. Taraftarlarımız morallerini hiç bozmasın. Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta olmasından dolayı çok mutluyum. İnşallah da Beşiktaş’ta başarılı olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler