Ahmet Ürkmezgil'den Burak Yılmaz ve Dorukhan açıklaması

18.07.2019 - 02:25 | Son Güncellenme: 18.07.2019 - 02:25

Burak Yılmaz ve Dorukhan, İtalya'ya transfer olacak mı? Spor Toto Süper Lig  ekibi Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, fikstür çekimi sonrası TRT Spor'a  açıklamalarda bulundu.

"Fikstür hayırlı olsun"

İlk hafta Sivasspor ile deplasmanda başlıyoruz. Zorlu bir maç ile başlıyoruz. Mevsimsel olarak baktığımızda böylesi daha iyi. Kışın gitmekten iyidir. Kötü bir fikstür değil hayırlısı olur. Fenerbahçe ile sondan 1 hafta önce kendi sahamızda oynamamız güzel. Galatasaray ile her zamanki gibi 9. yıldır deplasmanda oynuyor olacağız. Çok enteresan bir döngü. Tam 9. sezon Galatasaray ile deplasmanda oynuyoruz. Yapacak bir şey yok inşallah iyi olur.

Hazırlık maçı iyi geçti. Sezonun ilk maçı. Tamamen gençlerden oluşan bir takım vardı. Birliktelikten çok memnunum. Şu anda oyun kalitesinden çok birlik ve beraberlik önemli. Dolayısıyla ben o konuda çok mutluyum. Hocamızdan ve ekibimizden hepimiz çok umutluyuz.

Dorukhan transferi hakkında...

Transfer konularına ben pek girmiyorum. Diğer işlerle uğraşıyorum ve çok yoğunum. Dorukhan'la ilgili bir istek olduğunu  biliyoruz. Hocanın ne kadar Dorukhan'ı isterse istesin... Günler içerisinde kulübün de istediği rakam tabii ki gelirse gidebilir. Şu ana kadar o seviyeye gelinmedi.

Burak Yılmaz transferi hakkında...

Burak Yılmaz inşallah kalacak. Baya bir vazgeçilmezimiz. Stoper konusuyla ilgili isteiğimiz var ama biten bir şey yok. Bitmeye yakın biz de ilgili arkadaşlardan duyuyoruz. Ekonomik sıkıntılar içerisinde eskisi gibi trasfer yapıyor olmak çok zor. Ziraat Bankası'nın ve diğer Bankalar Birliği'nin yapmış olduğu yapılanayı da imzaladığımız noktada pek öyle bir lüksümüz olacağımızı sanmıyorum. Transfer bundan sonra kapanabilir veya belki bir oyuncu alınabilir ama flaş bir transfer olmaz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler