Ahmet Yüce ne iş yapar, evli mi ve serveti ne kadar?

18.05.2022 - 01:17 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 01:21

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yönetim listesinde yer alan Ahmet Yüce kimdir, ne iş yapar yanı sıra evli ve serveti ne kadar gibi aramalar da sürüyor. İşte detaylar...

Ahmet Yüce ne iş yapar, evli mi ve serveti ne kadar?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Yeni yönetim kurduğu iddia edilen Dursun Özbek'in listesinde yer aldığı konuşulan Ahmet Yüce merak konusu olmaya başlandı. Ahmet Yüce kimdir ve serveti ne kadar? İşte Ahmet Yüce hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Yüce kimdir?

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yönetim listesinde yer alacağı iddia edilen Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 yılından bu yana Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

Ahmet Yüce ne iş yapar?

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin faaliyete geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Skoda sahibi kimdir?

Volkswagen grubuna katılan SKODA'nın Türkiye Distribütörü olarak faaliyet gösteren Yüce Auto A.Ş'nin Yönetim Kurulu tarafından Başkanlığı görevine getirilen Attila Ahmet Yüce,1957 yılında İstanbul'da doğdu.
 

Skoda Türkiye distribütörü kimdir?

 
Yüce Auto A.Ş. yüz yılı aşan bir üretim geleneği ve deneyimiyle dünya otomotiv pazarında her geçen gün daha fazla talep edilen ŠKODA markasının Türkiye distribütörüdür. Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Auto A.Ş., otomotiv sektöründe 65 yılı aşan bir geçmişe sahiptir.

Senin için hazırladığımız haberler