Aikaterini Chatzidaki: "Şampiyonluk için üç adım vardı"

23.02.2018 - 21:35 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 21:35

 Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Chatzidaki: "Şampiyonluk için üç adım vardı. Biz bu karşılaşmada ikincisini attık. Umarım finali de kazanacağız" 

Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 65-59 mağlup ederek finale yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Aikaterini Chatzidaki, şampiyonluk yolunda iki aşamayı geride bıraktıklarını belirterek "Umarım finali de kazanacağız." dedi.

Mardin'deki Artuklu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Chatzidaki, finale yükseldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını belirten Chatzidaki, ''Oyuncularımla bir kez daha gurur duyuyorum. Bizler ne istediysek oyuncularımız bunu uyguladılar. Beşiktaş maçından itibaren çok iyi savunma yapıyoruz. İlk gün söylediğim gibi şampiyonluk için üç adım vardı. Biz bu karşılaşmada ikincisini attık. Umarım finali de kazanacağız.'' diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Courtney Paris, maça çok iyi hazırlandıklarını aktararak, ''Çalıştıklarımızı çok iyi uyguladık. Bizim hedefimiz final oynamaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yapmamız gereken her şeyi yaptık. İyi alanlar bulduk. Final için hazır olacağız.'' şeklinde görüş belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler