Aile içi hesaplaşma!

20.06.2016 - 14:09 | Son Güncellenme: 20.06.2016 - 17:08

Hırvatistan ve İspanya karşısında alınan yenilgiler sonrasında A Milli Takımımızda yaşandığı iddia edilen olaylar, dün masaya yatırıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ilk ağızdan bunları öğrencileriyle konuştu, adeta “aile içi hesaplaşma” yaşandı.

İspanya mağlubiyetinin ardından Türk basınında çıkan, “prim krizi”, “Arda ile Terim arasındaki gerginlik” ve “Gruplaşma” iddiaları karşısında sessiz kalmayan Terim, dün sabah oyuncularıyla bir araya geldi. Fatih Hoca’nın 1 saat 20 dakika süren toplantısında, oyuncular ve kendisi dışında kimse yer almadı.

Türk futbolunun patronu, yardımcılarının bile görüşmede yer almasına izin vermedi. Babalar Günü’nde çocuklarına bir baba gibi yaklaşan, ancak olumsuz gelişmelerin de üzerini örtmeyen Fatih Terim, hem uyarıda bulundu hem de Çek Cumhuriyeti maçıyla ilgili olarak öğrencilerini teşvik etti.

Avrupa Şampiyonası’nın kendileri için henüz bitmediğine vurgu yapan Fatih Terim, daha önce söylediği “başarılı kabullenmişlik” olayını kabul etmediğini belirtti, son ana kadar mücadelelerinin devam edeceğini dile getirdi. Takım içerisinde her ne olursa olsun gruplaşmanın, ayrışmayı getireceğini ifade eden Fatih Terim, milli takım formasının ucuz olmadığını, ay­yıldıza layık olabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. 

Senin için hazırladığımız haberler