Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız Caner Erkin Transferini Açıkladı

Burak Alaca
24.06.2023 - 00:19 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 00:37

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Medipol Başakşehir'den Caner Erkin ve Pendikspor'dan Adrien Regattin'in transferlerinde mutlu sonra ulaştıklarını açıkladı.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız Caner Erkin Transferini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1. Lig'de iddialı bir sezon geçirmesine karşın play-off etabında Spor Toto Süper Lig hayaline ulaşamayan Eyüpspor gelecek sezon için tekrardan iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Caner Erkin'in Eyüpspor'a imzayı attı

Hürriyet'e konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Medipol Başakşehir forması giyen milli sol bek Caner Erkin ve Süper Lig'e yükselen Pendikspor'dan Faslı hücumdu Adrien Regattin'e imza attırdıklarını duyurdu.

AJANSSPOR görüşmeleri duyurmuştu

5 Haziran'da yapılan AJANSSPOR özel haberinde Eyüpspor'un 34 yaşındaki Caner Erkin'in transferi için görüşmelere teknik direktör Arda Turan'ın yardımcılığını yapan Uğur Uçar vesilesi ile başladığı duyurulmuştu. 

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a çok konuşulacak transfer! Dünya yıldızı...
Habere Git

Takım arkadaşları vazgeçemiyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fatih Karagümrük ile yollarını ayrıdıktan sonra Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir'e imza atmıştı. Buradan ayrılan Erkin'in yeni teknik direktörü ise daha önce Galatasaray'da birlikte oynadığı Arda Turan oldu.

Kavga ettiler

2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giydiği dönemde Arda Turan ile kavga görüntüleriyle gündeme gelen Caner Erkin, sezon sonunda kiralık olarak geldiği Rus ekibi CSKA Moskova’ya geri dönmüştü. İkili sonrasıda milli forma altında defalarca forma giydi.

Bu sezon formadan uzak kaldı

Bu sezonun ilk yarısını Fatih Karagümrük, ikinci devreyi ise Başakşehir’de oynarayarak geçiren Caner Erkin, toplamda 22 maçta süre aldı ve 8 asiste imza attı.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor vites yükseltti! Regattin’i bitiriyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler