Beşiktaş transferi açıkladı! Kenan Karaman, Kartal oldu

15.07.2021 - 18:37 | Son Güncellenme: 15.07.2021 - 20:59

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladığı milli futbolcu Kenan Karaman'ın transfer edildiğini resmen açıkladı.

Beşiktaş transferi açıkladı! Kenan Karaman, Kartal oldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Kenan Karaman transferi, saat 19.03'te yapılan açıklamayla resmileşti. Siyah-beyazlılar, A Milli Takım'ın forvetlerinden Kenan Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

 

 

'Memleketten haber var' paylaşımı

Siyah-beyazlı,  sosyal medyadan "Memleketten haber var" etiketiyle bir video yayımladı. Daha önce Beşiktaş forması giyen gurbetçi oyuncuların yer aldığı videoda Kenan, "Merhaba Beşiktaş, şimdi tarihe geçme sırası bende." dedi.

Siyah - beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise ''Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, milli futbolcu Kenan Karaman ile sözleşme imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Kenan Karaman’a hoş geldin der, başarılar dileriz'' ifadelerine yer verildi. 

'Elimden gelenin fazlasını yapacağım'

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 27 yaşındaki futbolcu da, "Siyah-beyazlı formayı terleteceğim için çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Arma için elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz. Şimdi tarih yazma vakti." ifadelerini kullandı.

Kenan Karaman'ın geçen sezonki asist ve gol sayısı

Forvet, forvet arkası ve sol kanatta performans gösteren Kenan Karaman, geçtiğimiz sezon Fortuna Düsseldorf'la 29 maça çıkarken, 7 gol atıp 2 asist yapmıştı. 
 

İlk önce Ajansspor duyurmuştu

23 Haziran 2021 tarihli; "Beşiktaş, Kenan Karaman transferini bitirdi" haberiyle Ajansspor, Kenan Karaman'la Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığını haftalar öncesinden duyurmuştu:

 
 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Kenan Karaman transferini bitirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler