Ajansspor duyurdu, Denizlispor yeni hocasını açıkladı!

14.12.2020 - 20:40 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 12:18

Son dakika spor haberleri... Denizlispor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Kenan Atik ile yollar ayrıldı ve Yalçın Koşukavak ile anlaşma sağlandı. Yalçın Koşukavak kimdir? Yalçın Koşukavak hangi takımlarda görev aldı? İşte detaylar...

Ajansspor duyurdu, Denizlispor yeni hocasını açıkladı!

Salim MANAV-AJANSSPOR

Süper Lig'de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Denizlispor'da teknik direktör değişimi yaşandı. Denizlispor'un yeni teknik direktörü kim oldu? İşte cevabı...

 

Denizlispor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Kenan Atik ile yollar ayrıldı ve Yalçın Koşukavak ile anlaşma sağlandı. Koşukavak bugün (15 Aralık Salı) Denizli'de olacak.

Sezona Robert Prosinecki ile başlayan ve 8. haftada Prosinecki ile yollarını ayıran Denizlispor'da göreve Kenan Atik getirildi. Horoz, Atik ile 3 haftada 1 beraberlik ile 2 mağlubiyet elde etti. 

Ligin dibine demir attı!

Süper Lig'de 6 puanla 20. sırada yer alan Denizlispor son 6 haftada 5 mağlubiyet ile 1 beraberlik aldı. 

"Fenerbahçe benimle ilgilendi"

Geçtiğimiz sezon 1. Lig ekibi Altay'da görev alırken, Ersun Yanal dönemi sonrası Fenerbahçe'nin gündemine gelen Koşukavak, sarı lacivertlilerden teklif aldığını açıklamıştı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Koşukavak, Fenerbahçe'den teklif aldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Geçen Mart ayında, Fenerbahçe benimle ilgilendi. Birkaç görüşme olduktan sonra, kulüpler düzeyinde bir görüşme oldu. Daha sonra Fenerbahçe resmi sitesinden bir açıklama yaptı."

Cumhurbaşkanı: "Bir yerle anlaştın mı?" Bulak: "Denizlispor boşta."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta İstanbul'da bir pastanede Giray Bulak ile sohbet etmiş ve Bulak'tan "Denizlispor boşta. Ben de Denizli'yi beşinci yaptım" cevabını almıştı. 

Haberi okumak için tıklayınız! 

 

Yalçın Koşukavak kimdir?

1972 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yalçın Koşukavak, futbol hayatına Yeni Turgutluspor'da başladı. Sırasıyla Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Yeni Turgutluspor ve Altınordu'da forma giyen Koşukavak, 33 yaşında aktif futbol hayatına nokta koydu.

2007-2008 sezonunda Göztepe'de kısa süreli çalışan Koşukavak, Reha Kapsal’ın yardımcısı olarak antrenörlük hayatına başladı. başladı. 2015'te Altay'ın başına geçen Koşukavak, 12 maç İzmir ekibinin başında kaldıktan sonra adını futbol camiasına duyuracağı İstanbulspor'un başına geçti.

Zor günler geçiren İstanbulspor'u ayağa kaldıran Koşukavak, 2. Ligdeki ilk senesinde 71 puan toplamasına rağmen Ümraniyespor'un ardından ikinci oldu ve 1. Ligin kapısından döndü. 2016-2017 sezonunda ise Beyaz Grup’ta Amed Sportif’in önünde ipi göğüsleyerek takımını 2. sezonunda 1. Lige taşımayı başardı.

 

1. Lig'de takımının sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı teknik adam, 2018 yılında Gaziantep Futbol Kulübü'nün başına geçti.

Gaziantep'te beklentilerin altında kalan Koşukavak, sezon başı Bursaspor'un başına geçti. Bursaspor'da 18 maça çıkan 47 yaşındaki teknik direktör, Ali Tandoğan ile yollarını ayıran Altay'ın başına geçti. Sezon öncesi Altay'dan ayrılan Koşukavak Denizlispor'la anlaştı. 

Denizlispor bugün resmen açıkladı

Denizlispor resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak teknik direktörlük görevine Yalçın Koşukavak'ı getirdiğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler