Taner Taşkın'dan Ibrahim Olawoyin İçin Transfer Açıklaması

İsa Kethüda
23.11.2022 - 14:00 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 15:02

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, Nijeryalı oyuncu Ibrahim Olawoyin'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Taner Taşkın'dan Ibrahim Olawoyin İçin Transfer Açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de 24 puanla 3. sırada yer alan ve 14. haftada sahasında Denizlispor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Ankara Keçiörengücü'nde teknik patron Taner Taşkın açıklamalar yaptı. Taşkın, Ajansspor'un dün duyurduğu; "Ibrahim Olawoyin'e İsrail Ligi takımı Hapoel Beer Sheva'nın transfer teklifini" doğruladı. 

"Kulüp olarak çok yüksek bütçeli bir takım değiliz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Ankara Keçiörengücü'nde hedefimiz şampiyonluk değil ancak play-off potasında yer almak istiyoruz. Kulüp olarak çok yüksek bütçeli bir takım değiliz fakat verilen sözler her zaman yerine getiriliyor. Bu noktada başkanımız ve sportif direktörlerimize teşekkür ederim. Ankara Keçiörengücü'nde çok önemli bir yapı ve proje var; bu proje bana Gençlerbirliği'nde futbol oynadığım dönemi, rahmetli Başkan İlhan Cavcav dönemini hatırlatıyor" dedi. 

Ibrahim Olawoyin'e İsrail Ligi'nden teklif geldi

Nijeryalı kanat oyuncusu Ibrahim Olawoyin'e de ayrı bir parantez açan Taşkın, "Ibrahim Olawoyin için yaz transfer döneminde İsrail Ligi'nden resmi teklif geldi. Bu teklif 1 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamdı ancak kulübümüz bu teklifi kabul etmedi. Olawoyin'e Fransa Ligi'nden bir takımın ilgisi oldu ancak resmi teklif gelmedi. Ibrahim Olawoyin'le şu anda Süper Lig ve 1. Lig'den ilgilenen takımlar var. Ben, Olawoyin'in Süper Lig ve üzerinde bir kaliteye sahip olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Keçiörengücü'nün yıldızına 1.3 milyon Euro'luk sürpriz teklif
Habere Git

Ibrahim Olawoyin performansı 

Öte yandan; Ağustos 2021'de Nijerya ekibi Enugu Rangers'tan Ankara Keçiörengücü'ne transfer olan Ibrahim Olawoyin, Başkent ekibinde 45 maçta forma giydi ve 11 gol ile 15 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan F.Bahçe'ye transfer çalımı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler