Şenol Güneş'ten Azerbaycan Milli Takımı açıklaması

Özgür Koç
07.12.2023 - 13:33 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 13:48

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Şenol Güneş, dün Ajansspor'un okuyucularına duyurduğu gelişmeyi bugün yaptığı açıklama ile doğruladı. İşte detaylar...

Şenol Güneş'ten Azerbaycan Milli Takımı açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'taki 41 maçlık ikinci döneminde UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Lugano karşısında 3-2 yenilgi sonrasında görevinden istifa eden Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu.

"Azerbaycan Milli Takımı'nda çalışmaktan gurur duyarım"

Azerbaycan basınından gazeteci Elçin Cafarov'a konuşan tecrübeli teknik adam, "Şu anda Avusturya'da dinleniyorum. Azerbaycan Milli Takımı'nda çalışmaktan gurur duyarım. Belli kişilerden teklifler geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım." dedi.

İlk olarak Ajansspor duyurdu

Şenol Güneş'in Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçmesi için görüşmelerin başladığını ilk olarak dün Ajansspor okuyucalarına duyurmuştu.

İşte o haber:

Azerbaycan De Biasi'nin yerine Güneş'i istiyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda mücadele eden Azerbaycan, teknik direktör Giovanni De Biasi ile yollarını ayırmıştı. Kasım ayından bu yana takım başında henüz teknik adamı bulunmayan Azerbaycan, bu boşluğu Şenol Güneş ile doldurmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor! Görüşmeye başladı...
Habere Git

Şenol Güneş'in bu sezonki istatistikleri

Beşiktaş'ta bu sezon 15 karşılaşmada göreve çıkan Şenol Güneş, 10 galibiyet alırken 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet gördü. Güneş, Maç Başı Puan Ortalamasında ise 2.13 oranını yakaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler