Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylığını Açıkladı

23.03.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 12:43

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sarı lacivertli kulüpte yöneticilik de yapan Dündar açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylığını Açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar dün ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adaylığını resmen duyurdu.  

78 yaşındaki gazeteci sarı lacivertli kulüpte 9 Nisan veya 10 Nisan tarihlerinde yapılacak olan seçimlerde Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

"Ayrıştırmaya değil, birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var"

Dündar kucağında Fenerbahçe formalı bir çocuğun yer aldığı fotoğrafının yer aldığı paylaşımında "Ayrıştırmaya değil, birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var... Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına bunu gerçekleştirebilmek için aday oluyorum. Kişilerin değil, Fenerbahçelilerin adayıyım." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ünlü gazeteci Fenerbahçe'de aday oluyor!
Habere Git

Aziz Yıldırım yönetiminde 2. başkanlık yaptı

Sıkı bir Fenerbahçeli olan duayen gazeteci Uğur Dündar, Aziz Yıldırım'ın ilk başkanlık dönemi olan 1999-2001 arasında yönetimde yer almış ve ikinci başkanlık görevini üstlenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler