Ajansspor gündeme getirmişti! Şafak Mahmutyazıcıoğlu kafa attı...

18.11.2019 - 19:34 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 19:34

Ajansspor gündeme getirmişti! Şafak Mahmutyazıcıoğlu kafa attı...

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iş ilişkisine girdiği Atalay Demirbaş ile kavganın görüntülerine Ajansspor ulaştı.

Atalay Demirbaş dün yaşanan bu gelişmeler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'na elindeki belge ve görüntülerle suç duyurusunda bulundu.

Demirbaş konuyla ilgili Ajansspor'a yaptığı açıklamada, 'Şafak Mahmutyazıcıoğlu beni ölümle tehdit etti ve yalan söylememi istedi. Daha önce Beşiktaş'ın 10 milyon dolarlık çeklerle Kuzu Grup'a kendi elleriyle vermişti. Bu olaya ben de şahidim. Ancak şimdi benim yalan söylememi istiyor ve çeklerin Umut Güner tarafından verildiğini ifade etmem konusunda baskıda bulundu' dedi.

Beşiktaş’ın 10 milyon doları nereye gitti? Tanıklı... Belgeli…

İşte o görüntüler

Atalay Demirbaş'ın suç duyurusu

Atalay Demirbaş'ın sosyal medya paylaşımları

Öte yandan sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalar yapan Demirbaş'ın paylaşımları şu şekilde:

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu'nun benim bilgim dahilinde locamı kullandığı ve Kuzu İnşaat ile aramızdaki ticari anlaşmazlık hakkında kendisinin beyanlarını doğrulamam gerektiğini ve bu yönde yazılı basın açıklaması yapmam gerektiğini tehdit eder şekilde dayatmıştır.

Ben de kendisine bunun asla yapmayacağımı, gerçek neyse onu savunmakta devam edeceğimi ve bazı olayların hukuka intikal ettiğini; hukuka, adalete güvenimin tam olduğunu, oradan çıkacak kararları beklememiz gerektiğini beyan ettim. Bunun üzerine şahıs, 'Sen her şeyin  hukuk ile çözüldüğünü mü sanıyorsun' diyerek belinde silah ile oturduğumuz masadan ayağa kalkarak aniden defalarca bana kafa, yumruk atarak beni darp etmiştir. Restaurant çalışanlarının araya girmesi ile durdurulmuştur. Masadan kalkmaya çalıştığımda beni çok ağır şekilde tehdit ederek ayrılmama engel olmuş ve saatlerce hürriyetimi tahdit etmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler