Ajansspor, herkesin merak ettiği rakamları açıklıyor... İşte Fener Ol kampanyasında son durum!

16.04.2019 - 20:17 | Son Güncellenme: 16.04.2019 - 23:17

Ajansspor, herkesin merak ettiği rakamları açıklıyor... İşte Fener Ol kampanyasında son durum!

Fenerbahçe'nin düzenlediği Fener Ol kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Fener Ol kampanyasında şu ana kadar  ne kadar para toplandı? Kampanyaya şu ana kadar kaç kişi katıldı? İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kulübün mali sorunları ve UEFA'nın Finansal Fair Play koşullarını yerine getirmek amacıyla başlattığı Fener Ol Kampanyasına katılım oranı günden günde artıyor.

Ajansspor'un ulaştığı bilgiye göre; şu ana kadar 450.000 kişinin katılım gösterdiği Fener Ol kampanyasında toplanan para 11 milyon euro'yu buldu.

SMS bedeli 20 TL

Öte yandan; Fenerbahçe, Fener Ol kampanyasının SMS bedelini 20 TL olarak belirledi. FENER OL yazıp 1907'ye SMS gönderen destekçiler sınırsız katılım gösterebilecek. Aynı zamanda kredi kartı ve kulübün resmi siteden açıkladığı banka hesaplarına isteyenler bağış yapabilecek.

Kampanya için 1 yıl süre alındı!

En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi. Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süre için izin alındı. Hem gerçek kişiler hem de kurumlar kampanyaya "bağış", "sponsorluk" ve "reklam" şeklinde katılabilecek. Kampanya için 1 yıl süre alındı. 31 Mayıs'a kadar 500 milyon TL, bir yıl içinde de 1 milyar TL toplanması hedefleniyor.

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz.

'Büyük kulüplere emsal ve ilham olacak'

Son rakamları değerlendiren Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, "Bu müthiş bir rakam. Kampanya çok iyi bir başlangıç yaptı. Bu kadar büyük bir katılım beklemiyordum. Gelen bilgiler çok iyi. Böyle devam ederse bütün büyük kulüplere emsal ve ilham olacak bir başlangıç bu..." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler