Ajansspor seyirci için uyarmıştı, Bilim Kurulu da teyit etti!

02.09.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 02.09.2020 - 21:43

Son dakika spor haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Futbol karşılaşmalarının seyircili ve seyircisiz oynanacağı hakkında açıklama yaptı. Koca Bilim Kurulu'nun seyircisiz oynamaması gerektiği görüşünü bildirdi. Ajansspor da daha önce Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile yaptığı röportajda bu konuya dikkat çekmişti. İşte tüm detaylar...

Ajansspor seyirci için uyarmıştı, Bilim Kurulu da teyit etti!

AJANSSPOR - HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Koca, TFF’nin Ekim ayından itibaren stadyumlara  %30 kapasite ile seyirci alınması kararına karşın, Bilim Kurulu’nun seyircisiz oynanması gerektiği görüşünde birleştiğini belirtti.

Sağlık Bakanı, konu hakkında yaptığı açıklamada ''Belli bir döneme kadar, belki yılın ilk yarısı için müsabakaların seyircisiz olması şeklinde Bilim Kurulu’ndan bir öneri var. Yaklaşımımız bu şekilde.'' ifadelerini kullandı.

Ajansspor seyirci için uyarmıştı!

Daha önce Ajansspor’un konuğu olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ''TFF, Vaka sayısı şu olursa, seyirci alırız diyerek bir hedef belirlemeli. Yoksa, yüzde 30 kapasiteyle seyirci kriteri ile yola çıkılmaz.tribünler çok büyük bir bulaş kaynağı olur’’ şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler