Ajansspor yazmıştı! Galatasaray'da hem sistem hem 11 değişti

13.03.2021 - 15:23 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 18:50

Kayserispor Galatasaray maçı ilk 11’ler belli oldu! Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, maç öncesi Galatasaray ilk 11, GS ilk 11 şeklinde araştırmaları sıklaştırdı. Maç öncesi tüm gelişmeler, maç kadroları ve yedekleri haberimizden bulabilirsiniz. İşte Kayseri Galatasaray maçı ilk 11’ler...

Ajansspor yazmıştı! Galatasaray'da hem sistem hem 11 değişti

Kayserispor Galatasaray maçında iki takımın ilk 11’leri belli oldu! Haftanın kritik maçlarından birinde Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Galatasaray ilk 11’i ve Kayserispor ilk 11’i merak ediliyordu.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak. Maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

KAYSERİSPOR - GALATASARAY İLK 11'LERİ

Kayserispor: Doğan Alemdar, Aziz Behich, Kolovetsios, Uğur Demirok, Ramazan Civelek, Attamah, Muhar, Avramovski, Lennon, Henrique, İlhan Parlak.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Emre Akbaba, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Falcao, Mostafa Mohamed.

7 maç sonra ilk 11'de

Galatasaray'da gözden çıkarılmış gibi gözüken Emre Akbaba, yeniden şans buldu. Belhanda'nın ayrılığından sonra orijinal 10 numara olarak nitelendirelecek tek isim olarak gözüken Emre Akbaba, Kayserispor maçında ilk 11'de yerini aldı. Özellikle bu sezon eleştirilerin odağında olan 28 yaşındaki futbolcu son haftalarda oynamakta zorlanıyordu. En son 29 Ocak'taki Gaziantep FK maçında ilk 11'de başlayan o maçta da devre arasında oyundan alınan milli futbolcu 7 karşılaşma sonra ilk 11'de şans buldu.

Sadece 19 dakika

Emre Akbaba bu 7 haftalık süreçte sadece Kasımpaşa maçında 19 dakika süre almıştı. Başakşehir, Fenerbahçe, Alanyaspor, Ankaragücü maçlarında kulübede bekleyen Emre Akbaba, Erzurum ve Sivas mücadelelerinde kadroya girememişti.

Senin için hazırladığımız haberler