Ajansspor'un Atilla Türker imzalı haberi Türkiye'de gündem oldu

06.10.2024 - 12:53 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 13:08

Türkiye, cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ile kadın hakemin lisansının TFF tarafından iptal edildiğini Ajansspor'un Atilla Türker imzalı haberiyle öğrendi.

Ajansspor'un Atilla Türker imzalı haberi Türkiye'de gündem oldu

AJANSSPOR - HABER

Futbol kamuoyu dün bomba bir haberle sarsıldı. Cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan 61 yaşındaki erkek gözlemci O.E ile 24 yaşındaki kadın hakem E.K.'nın lisansları iptal edildi.

Türkiye bu haberi yaptığı tüm haberlerle ses getiren Türkiye'nin en deneyimli gazetecilerinden Atilla Türker'in Ajansspor'da yer alan haberiyle öğrendi.

Gözlemci ve hakemin lisanslarını iptal edildi

Türkiye'nin Atilla Türker ve Ajansspor'dan öğrendiği habere göre; Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ile kadın hakemin lisansının iptal edilmesi kararını onadı. Tahkim Kurulu, erkek gözlemci O.E. ile kadın hakem E.K.'ye disiplin kurulları tarafından verilen ömür boyu hak mahrumiyeti cezalarını oybirliği ile onadı.

İşte Atilla Türker'in belgeleriyle yayınladığı o haber:

İlgini Çekebilir
CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKAN ERKEK GÖZLEMCİ İLE KADIN HAKEME ÖMÜR BOYU MEN CEZASI GELDİ... (BELGELERLE)
Habere Git

Haber Trend Topic oldu

Atilla Türker'in kamuyonda büyük ses getiren haberi sosyal medyada da en çok konuşulan 'Trend Topic' listesine girdi. haber uzun süre TT listesinde kalmayı sürdürdü.

Ulusal medyada yer aldı

Öte yandan Ajansspor'un Atilla Türker imzalı haberi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber sitelerinde de yer aldı. Sözcü, Sporx, Takvim, Onedio, Odatv, Medyaradar, Patronlardunyası, haberler.com, Haber7 gibi birçok internet sitesi Atilla Türker kaynaklı haberi okuyucularıyla paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler