Baki Mercimek: "Ajax ile oynayan her takım zorlanır"

Orhan Gülek
28.09.2021 - 17:15 | Son Güncellenme: 28.09.2021 - 17:18

Ajax alt yapısında yetişen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Baki Mercimek, Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Baki Mercimek: "Ajax ile oynayan her takım zorlanır"

AJANSSPOR - HABER

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Baki Mercimek,  Beşiktaş'ın Ajax ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi grup maçı için değerlendirmelerde bulundu.

Ajax alt yapısından yetişen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Baki Mercimek, "Beşiktaş'ın temel oyuncuları sakat. Ancak Beşiktaş'ta çok formda bir takım. Sürpriz yapmasını bekliyoruz" dedi.

"Şu anda  Ajax avantajlı durumda"

Rakip Ajax'ın bu sezon Amsterdam Arena 'da çok iyi başlagıç yaptığını da hatırlatan Baki Mercime Ajax, deplasmanda ve kendi evinde çok iyi performans gösteriyor. Reel konuşmak gerekirse şu anda Ajax ile karşılaşacak her takım zorlanır. Şu anda  Ajax avantajlı durumda." ifadelerini kullandı.

"Ajax'da Dušan Tadić'e hayranım"

Hollanda ekibinde favori oyuncusunun Sırp futbolcu Dušan Tadić olduğunu söyleyen Baki Mercimek "Ajax'da Dušan Tadić'e hayranım. İkinci forvet, 10 numara gibi.Takımın kaptanı ve abisi gibi. Ayrıca Ajax tarihinin 2, 3 sene öncesine kadar en yüksek bonservisle gelen oyuncusuydu. Ajax teknik direktörü Erik ten Hag'da gerçekten çok iyi bir hoca. Genç oyunculara yeterince fırsat veriyor. Takım, pas trafiğinda çok iyi. Ajax'ın topu kullanma seviyesi, gol atımı, hayallaerimizde ki takım kollektifi." şeklinde konuştu.

"Beşiktaş, hızlı atak yapmalı"

Beşiktaş'ın Ajax karşısında takım halinde savunma yapması gerektiğinin altını çizen Baki, siyah beyazlı oyuncuların hızlı atak yapmaları ve rakibi ceza sahasından uzak tutmaları halinde bir şeyler başarabileceğini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler