Ajax, Trabzonspor'dan Poyraz Efe Yıldırım'ı transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
09.06.2024 - 09:50 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 09:53

Süper Lig devi Trabzonspor'un genç oyuncusu Poyraz Efe Yıldırım, Hollanda Eredivisie devi Ajax'ın transfer listesine girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Ajax, Trabzonspor'dan Poyraz Efe Yıldırım'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

U19 Milli Takımımız’ın önceki akşam Azerbaycan’ı 5-0 mağlup ettiği maçta 3 gole imzasını atan Trabzonsporlu Poyraz Efe Yıldırım, Hollanda devi Ajax'ın transfer listesine girdiği iddia edildi. Detaylar...

Ajax transfer etmek istiyor

Milliyet'te yer alan habere göre; Hollanda devi Ajax’ın, Poyraz Efe için çalışmalara başladığı ifade edildi. Hollanda ekibi genç oyuncuyu bonservisi ile transfer etmek istiyor.

Dev bonservis ödenecek

19 yaşında 1.88 boyunda olan milli futbolcu için Ajax’ın kapıyı çalacağı ve bu transferi bitirmek için 8 milyon euroluk bir bedeli gözden çıkardığı öğrenildi.

U19 Elit Ligi gol kralı oldu

Geçen sezon Trabzonspor, U19 Elit Ligi Şampiyonu olurken, 19 yaşındaki santrfor Engin Poyraz Efe Yıldırım ise 22 maçta 20 golle krallık tacını takmayı başarmıştı.

İlk teklif sözlü oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Genç forvet için ilk teklifin sözlü olarak yapıldığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde bu önerinin resmileşeceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler