Galatasaray, Oğuz Aydın için teklifini yaptı! Bonservis...

Ali Bozkurt
11.06.2024 - 20:59 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 21:14

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı transfer etmek istiyor. İşte bonservis ve detaylar...

Galatasaray, Oğuz Aydın için teklifini yaptı! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Alanyaspor'da sezonun parlayan yıldızlarından olan Oğuz Aydın'ı Galatasaray transfer etmek için devreye olduğu iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray devreye girdi

HaberTürk'te yer alan habere göre; Galatasaray, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın teklifi belli oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Bir süredir gündemde olan milli futbolcu için harekete geçen Galatasaray, Oğuz Aydın için 4 milyon Euro'luk teklifini sundu.

Alanyaspor'un da istediği belli oldu

Akdeniz ekibi, sarı-kırmızılılar dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği milli futbolcu için 5,5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor.

Takas ve para devrede

Galatasaray, 4 milyon Euro'luk teklifi revize ederek takas + para formülünü de devreye sokabilir.

Ajax'ta devrede

Bir dönem Alanyaspor'u da çalıştıran Francesco Farioli de Oğuz Aydın'ın Ajax'a transfer edilmesini istiyor. Hollanda ekibi de Oğuz Aydın transferi konusunda Alanyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor.

Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 35 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 13 gol atarken 7 golün de hazırlayıcısı oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler