Ajax'ın hocası Hag: "18 puan alıp rekor kırmak istiyoruz"

Orhan Gülek
24.11.2021 - 22:34 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 00:15

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, Beşiktaş maçından sonra yaptığı açıklamada, "Kazandığımız için mutluyuz. Şu anda 15 puanımız var. 18 puan alıp rekor kırmak istiyoruz" dedi.

Ajax'ın hocası Hag: "18 puan alıp rekor kırmak istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi C Grubu beşinci maçında Hollanda temsilcisi Ajax, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag açıklamalarda bulundu.

"Kazandığımız için mutluyuz"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Korner sonrasında penaltı oldu. Daha sonra karşı ataklarda bulunduk. İkinci yarıda Haller’i oyuna aldık. Çok iyi mantalite olduğu için yedekten gelip goller attı. Kazandığımız için mutluyuz. Şu anda 15 puanımız var. 18 puan alıp rekor kırmak istiyoruz" diye konuştu.

Erik ten Hag ayrıca mücadelede yedek kulübesinden gelip iki gol atan Sebastien Haller’in her zaman doğru yerde durmasıyla ilgili gelen soruya, Haller’in oyun zekasından kaynaklı olduğunu söyledi.

"İkinci yarıda daha sabırlı oynadık"

Maçın ilk yarısında daha çok hata yaptıklarını ifade eden Hollandalı teknik adam, "İkinci yarı daha iyi oynadık. İlk yarıda hatalarımdan dolayı karşı ataklara daha fazla izin verdik. İyi organize olamadık. İkinci yarıda daha sabırlı oynadık. Daha iyi şans yakaladık" şeklinde konuştu.

"Zor rakipler bekliyor"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerinin değişmediğini belirten Erik ten Hag, "Ajax çok iyi durumda. Sürekli gelişiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Yeni kura çekimine göre oyunumuzu geliştireceğiz. Zor rakipler bekliyor" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler