Ajax'ta Francesco Farioli, Galatasaray'ın yıldızına kafayı taktı!

Orhan Gülek
31.05.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 10:20

Ajax'ın teknik direktörü Francesco Farioli, son yıllarda Galatasaray'ın en çok skor üreten yerli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Ajax'ta Francesco Farioli, Galatasaray'ın yıldızına kafayı taktı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'da ayrılacak birçok isim de bulunurken ilk ayrılığın Kerem Aktürkoğlu olması bekleniyor. Milli futbolcuyla Real Sociedad ilgilenirken sürpriz bir takım daha ortaya çıktı.

Francesco Farioli'den Kerem Aktürkoğlu'na transfer kancası

İspanya ve Suudi Arabistan'dan talipleri olan Kerem Aktürkoğlu'nu tanıdık bir isim, takımında görmeyi çok istiyor.

Ülkemizde daha önce Karagümrük ve Alanyaspor'da teknik direktörlük yapan Francesco Farioli, Ajax'ın başına geçti. Transfer listesinde en üste ise Kerem Aktürkoğlu'nu yazdı.

Real Sociedad da Kerem için ısrarcı

Öte yandan başarılı oyuncuyu uzun süredir isteyen İspanyol ekibi Real Sociedad ise, hızlı davranıp kulübün kapısını 12 milyon Euro'luk teklifle çaldı. Galatasaray ise 20 istedi. Bunun üzerine teklif 15 milyon Euro'ya yükseldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın şampiyon hocası Okan Burak'a Fransa'dan talip var!
Habere Git

Galatasaray'a kalbi kırık

Sezonun son bölümünde sergilediği inişli çıkışlı performansı sonrası taraftarın sert eleştirileriyle karşılaşan Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk kutlamasında ayrılık sinyali vermişti.

Konya'da maç biter bitmez yayıncı kuruluşa duygusal bir konuşma yapan milli futbolcu, RAMS Park'taki şölende ise Barış Manço'nun 'Uzaklarda bir yerlerde yapayalnız' sözlerini içeren 'Dönence' şarkısını seçti.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 54 resmi maçta forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 15 gol ve 9 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler