Beşiktaş'ın rakibi Ajax, Hollanda Ligi'nde Cambuur'a 9 gol attı

18.09.2021 - 22:40 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 23:09

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Ajax, Hollanda Ligi'nde Cambuur'u 9-0 yendi. Ajax-Cambuur maçının golleri ve özeti haberimizde...

Beşiktaş'ın rakibi Ajax, Hollanda Ligi'nde Cambuur'a 9 gol attı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax farklı galibiyetlerine devam ediyor. Hafta arası Sporting Lizbon'u 5-1 yenerek grupta liderliğe yükselen Hollanda temcilsici kendi liginde de gol şov yaptı.

Ajax, Cambuur'u 9-0 yendi

5. hafta mücadelesinde Cambuur'u ağırlayan Ajax sahadan 9-0 galip ayrıldı. Amsterdam Johan Cruyff Arena'da oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini David Neres (2), Jurrien Timber, Steven Berghuis, Noussair Mazraoui, Dusan Tadic, Mohammed Daramy, Sebastien Haller ve Danilo kaydetti.

Ajax'ta 8 futbolcu gol attı

Sporting Lizbon deplasmanında 4 kez fileleri havalandırarak yıldızlaşan Sebastian Haller bu kez bir golle takımına katkı verdi. Ajax'ta 9 golü 8 farklı futbolcunun atması da dikkat çeken bir başka nokta oldu. 

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman?

Kırmızı-beyazlı ekip bu sonuçla Hollanda Ligi'nde 13 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Son 2 karşılaşmasında 14 gol atarak müthiş bir form grafiği yakalayan Ajax, Beşiktaş'ı 28 Eylül Çarşamba günü Johan Cruyff Arena'da ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler