Fenerbahçe, Ajax'ın golcüsü Danilo için harekete geçti!

23.01.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 09:41

Fenerbahçe'nin, Ajax’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki golcüsü Danilo'yu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Ajax'ın golcüsü Danilo için harekete geçti!

Takımın başına sezon sonu kadar sürdüren İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler için flaş bir iddia geldi. 

Fanatik'in haberine göre; Kanarya, Ajax'ın 22 yaşındaki Brezilyalı santrforu Danilo için düğmeye bastı. Fenerbahçe'nin sezon sonunda Hollanda ekibi ile olan sözleşmesi sona erecek olan genç futbolcu için cüzi bir bonservis bedeli teklifinde bulunacağı öğrenildi.

Menajeri ile temas kuruldu

Yöneticilerin oyuncunun menajeri ile temas halinde olduğu birkaç gün içinde Ajax ile de görüşmelere başlayacağı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Berke, Fenerbahçe taraftarının tepkisine dayanamadı! Tüm hesaplarını kapattı...
Habere Git

1,5 milyon Euro civarında teklif yapılacak

Piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Danilo için Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euro civarında bir teklifte bulunacağı ifade ediliyor. Ajax altyapısında yetişen Danilo geçtiğimiz sezon Twente'de oynamıştı. 22 yaşındaki Danila 1.74 boyunda. Ceza sahası içinde bitiriciliği ve çabukluğu ile birlikte top tekniği ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor

Ceza sahası içinde son derece etkili bir isim olan ancak Ajax'ta yedek kalan Danilo'nun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve bunu menajerine ilettiği de gelen haberler arasında. Brezilyalı futbolcu bu sezon Ajax formasıyla 18 maçta forma giyerken 13 gol attı ve 5 asist yaptı.

Hull City de peşinde!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City de Ajax'ın Brezilyalı yıldız golcüsü Danilo'yu kadrosuna katmayı planlıyor... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduduğu İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde Hollanda devine resmi teklif yapması bekleniyor. Danilo kariyerini Hollanda dışında sürdürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler