Akbaba, Atmaca'yı gözüne kestirdi

03.06.2020 - 12:51 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 12:56

Akbaba, Atmaca'yı gözüne kestirdi

BURHAN CAN TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray’da Süper Lig’in 27’nci haftasında oynanacak Rizespor maçı hazırlıkları devam ederken, takımdaki bazı isimlerin gösterdiği performans gelişimi teknik direktör Fatih Terim’in yüzünü güldürüyor. Bu isimlerin başında da Emre Akbaba geliyor.

Sezonun ilk bölümünü iyileşme süreciyle geçiren ikinci yarıya flaş bir başlangıç yapan yıldız oyuncu liglerin ertelendiği süreçte de tüm eksiklerini giderdi. Geçen sezon Rize deplasmanında sakatlanan ve kupadaki Rize maçıyla geri dönen milli futbolcu yine bir Rize deplasmanında takımını şahlandırmak istiyor.

Galatasaray’ın 10 numarası Belhanda ile aralarında forma rekabeti bulunan Emre Akbaba, Fatih Terim’in 8 haftalık bölümde en büyük hücum silahlarından biri olacak.

ANDONE’DEN “LAST DANCE”

Galatasaray’da ilk yarıyı sakatlıklarla boğuşarak geçiren bir başka isimse Florin Andone oldu. İyi bir tedavi sürecinin ardından beklenilenden çok daha kısa sürede sahalara dönen Rumen futbolcu formunu çok üst düzeye çıkardı.

Sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılacak Andone, Süper Lig’in geriye kalan kısmımda takıma önemli katkı yapıp, Galatasaray camiasında büyük bir iz bırakarak gitmek istiyor. Andone’nin hırs ve fiziksel yükselişini yakından takip eden teknik direktör Fatih Terim’in de hücumda eli oldukça güçlendi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler