Ferhat Akbaş'tan Yasemin Güveli açıklaması: "Şu an çok hazır değil"

Aleyna Gürgen
06.12.2023 - 19:36 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 19:53

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş, kadro dışı bırakılan Yasemin Güveli hakkında konuştu.

Ferhat Akbaş'tan Yasemin Güveli açıklaması: "Şu an çok hazır değil"

Eczacıbaşı Dynavit geçtiğimiz günlerde yaptığı kamuoyu duyurusu ile orta oyuncu Yasemin Güveli'nin çalışmalarına takımdan ayrı, bireysel olarak devame edeceğini açıkladı. Ekibin başantrenörü Ferhat Akbaş ise Güveli'nin kadro dışı bırakılması hakkında ilk kez değerlendirmede bulundu. 

İlgini Çekebilir
Kadro dışı bırakılan Güveli'den dikkat çeken maç paylaşımı
Habere Git

Güveli kadro dışı bırakıldı

Eczacıbaşı Dynavit geçtiğimiz günlerde genç orta oyuncu Yasemin Güveli hakkındaki kamuoyu duyurusu ile dikkat çekti. Ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Sporcumuz Yasemin Güveli kişisel sebeplerden ötürü çalışmalarını geçici süreliğine takımdan ayrı sürdürmeye devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Ferhat Akbaş ile yollar ayrıldı
Habere Git

Akbaş'tan ilk Güveli açıklaması geldi

Yasemin Güveli'nin çalışmalarına ayrı devam edeceğinin açıklanmasının ardından gözler takımın başantrenörü Ferhat Akbaş'a döndü. Akbaş, Eczacıbaşı'nın CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Bulgaristanlı rakibi Maritza Plovdiv'i 3-0 yendiği maçın ardından konuştu. Voleybolun Sesi için açıklamalarda bulunan başantrenör Güveli'nin kadro dışı bırakılması hakkında "Mental ve fiziksel olarak şu an çok hazır değil. Ona biraz zaman tanımımız gerekiyor. Onunla karşılıklı konuşarak bu kararı aldık. Ben onun çok iyi bir şekilde hazırlanacağını ve tekrar aramıza döneceğine eminim." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler