Beşiktaş U17 Takımından Neden Kimse Akdeniz Oyunları'na Çağırılmadı?

Akın Ungan
09.06.2022 - 15:11 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 15:16

Beşiktaş Teknik direktörü Valerien Ismael, Beşiktaş'ın genç oyuncularını kampa götürmek istedi. Siyah beyazlıların talebiyle 4 isim Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş U17 Takımından Neden Kimse Akdeniz Oyunları'na Çağırılmadı?

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

TFF Elit U17 Ligi'nde Beşiktaş'ın şampiyon olmasına karşın Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek U18 Milli Takımı'na hiç oyuncu cağrılmaması siyah beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu. Ancak Milli Takım'da hiç Beşkitaşlı olmamasında siyah beyazlı teknik ekibin talebi etkili oldu.

Ismael oyuncuların gönderilmemesini istedi

Alınan bilgiye göre Beşiktaş A takım kadrosunda da bulunan Emirhan İlkhan, Emre Bilgin, Necati Bilgiç ve Ege Tıknaz Akdeniz Oyunları kadrosuna davet edildi. Ancak Teknik Direktör Valerien Ismael, Akdeniz Oyunları'nın Beşiktaş kampıyla çakışmasından dolayı siyah beyazlı yöneticilerin devreye girmesini istedi.

2 oyuncunun affı istendi, 2 oyuncu sakat

Bunun üzerine siyah beyazlı yetkililer ile Milli Takım sorumluları arasında bir görüşme yapıldı. Görüşmede, Emirhan İlkhan ve Emre Bilgin'in Milli Takım'dan affı istenirken, Necati Bilgiç ile Ege Tıknaz'ın sakatlıkları bulunduğu bildirildi. Sakat oyuncuların risk edilmemesi istendi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Yılmaz Almanya yolcusu! İşte anlaşmanın detayları
Habere Git

Beşiktaşlı taraftarlar isyan etmişti

U17 Milli Takım yetkilileri görüşmeden sonra Beşiktaşlı isimleri çağırmama kararı aldı. Beşiktaşlı taraftarlar ise kulüp ile TFF arasında yaşanan gelişmeleri bilmediği için sosyal medyadan isyan etti.

Senin için hazırladığımız haberler