Akhisarspor, Avrupa sahnesine puanla veda etti

13.12.2018 - 22:30 | Son Güncellenme: 14.12.2018 - 01:30

Akhisarspor, Avrupa sahnesine puanla veda etti

Temsilcimiz Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Standard Liege ile karşı karşıya geldi. Akhisarspor, son maçında Belçika ekibiyle 0-0 berabere kalarak Avrupa sahnesine veda etti.

J Grubu'nda yükselenler belli oldu

Bugün oynanan maçların ardından J Grubu’nun puan tablosu da şekillendi. Sevilla, gruptaki son maçında Krasnodar’ı 3-0 mağlup etti ve topladığı 12 puanla lider olarak olarak bir üst tura yükseldi. Aynı puanda olan fakat averaj farkı nedeniyle grubu ikinci bitiren Krasnodar da bir üst tura yükseldi.

Akhisarspor, Avrupa sahnesine veda etti

Temsilcimiz Akhisarspor, tarihinde ilk defa yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alarak J Grubu'nu 1 puan ile tamamladı. Akhisarspor, grupta son sırada kalarak Avrupa sahnesine veda etti.

Standard Liege'de Avrupa'ya veda etti

Öte yandan, son maçta Sevilla'nın maç sonucunu bekleyen Standard Liege, Akhisarspor karşısında 1 puan alınca grubu üçüncü olarak tamamladı. Akhisarspor ile beraber Standard Liege de UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

MAÇTAN DETAYLAR

Stat: Spor Toto Akhisar

Hakemler: Adam Farkas, Balazs Buzas, Balazs Szert (Macaristan)

Akhisarspor: Lukac, Vrsajevic, Caner Osmanpaşa, Sissoko, Kadir Keleş, Serginho (Dk. 17 Eray Ataseven), Aykut Çeviker, Josue, Regattin (Dk. 71 Onur Ayık), Manu, Barbosa (90+2 Bilal Kısa) 

Standard Liege: Ochoa, Fai, Luyindama, Vanheusden, Kosanovic, Marin, Agbo (Dk 61 Mpoku), Carcela, Bastien (Dk. 83 Oulare), Orlando Sa (Dk. 83 Emond), Lestienne

Sarı kartlar: Dk. 10 Serginho, Dk. 75 Lukac, 90+5 Onur Ayık (Akhisarspor) Dk. 51 Carcela, Dk. 90+4 Vanheusden, Mpoku (maç bittikten sonra) (Standard Liege)

Senin için hazırladığımız haberler