Akhisarspor, Fırat Gül ile de gülemedi

16.04.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 16:38

TFF 1. Lig ekibi Akhisaspor, teknik direktör Fırat Gül'ün görevine son verildiğini duyurdu. Peki Akhisarspor'da yeni teknik direktör kim olacak?

Akhisarspor, Fırat Gül ile de gülemedi

AJANSSPOR - HABER

Akhisarspor'da Fırat Gül dönemi sona erdi. Ege ekibi, teknik direktör Fırat Gül ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

 

Kulüpten açıklama geldi

Yeşil - siyahlılardan yapılan açıklamada ''Teknik Direktörümüz Fırat Gül ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Fırat Gül Hocamıza ve ekibine bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Fırat Gül'ün Akhisarspor'daki performansı

1. Lig'in 24. haftasındaki Bursaspor maçında göreve gelen Fırat Gül, Akhisarspor'un başında yer aldığı 7 maçta 2 galibiyet 5 mağlubiyet aldı. Sezona Cem Kavçak ile başlayan Akhisarspor, daha sonra Mesut Dilsöz ile anlaştı. Dilsöz ile de istediğini bulamayan Akigolar, Daha sonra Fırat Gül'ü takımın başında getirdi. 

Yeşil - siyahlılar, 31. haftasında girilen TFF 1. Lig'de 25 puanla 16. sırada bulunuyor.

Akhisarspor'da yeni teknik direktör kim olacak?

Bu sezon çalıştığı 3 teknik adamla da istediği sonuçları alamayan Akhisarspor'da yeni teknik direktör konusu ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

Ege temsilcisi, TFF 1. Lig'in 31. haftasında sahasında Altınordu'yu konuk edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler