Akhisarspor kupada final peşinde

23.04.2019 - 14:49 | Son Güncellenme: 23.04.2019 - 14:49

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala kümede kalmak için çırpınan Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın, final biletini almak için sahaya çıkacak.

Akhisarspor kupada final peşinde

Yarı final ilk karşılaşmasında 1'inci Lig temsilcisi Ümraniyespor'u deplasmanda 1-0 yenen yeşil-siyahlılar evinde rövanş mücadelesi verecek. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları devam eden Mustafa ve Bora'nın yanı sıra kadro dışı bırakılan Josue forma giyemeyecek.

Akhisarspor – Ümraniyespor maçı biletleri kaç para?

Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 1. kategori 15, 2. kategori 10, maraton 6, kale arkası ve misafir tribün 5 TL olarak belirlendi. Geçen sezon tarihinde ilk kez müzesine götürdüğü Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırmayı hedefleyen Ege ekibi, her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak. Ümraniyespor ise gollü veya 2 ile üzeri farklı galibiyetler halinde finale kalacak. Karşılaşma Ümraniyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ererse uzatmaya, eşiklik bozulmazsa seri penaltılara gidecek.

Akhisarspor’un muhtemel ilk 11’i

Akhisarspor'un Ümraniyespor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: "Lukac - Zeki, Cocalic, Caner, Kadir, Sissoko, Barbosa, Lopes, Güray, Manu, Cikalleshi." 

Senin için hazırladığımız haberler