Akhisarspor'da ibre Yalçın Koşukavak

25.02.2019 - 20:52 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 17:57

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve son sırada yer alan Akhisarspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Hamza Hamzaoğlu ve Yılmaz Vural'la görüşme gerçekleştiren Ege ekibinde gündeme sürpriz bir isim geldi.

Akhisarspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre teknik direktör arayışlarını hızlandıran Akhisarspor, son olarak Gazişehir Gaziantep'te görev yapan genç çalıştırıcı Yalçın Koşukavak'ı gündemine aldı. Akhisarlı yetkililerin, Koşukavak'a 1.5 yıllık sözleşme teklifi yapacağı öğrenildi.

Ligde 23 hafta sonunda 18 puanla son sırada olan, kalan 11 maçta kendisi gibi düşme korkusu yaşayan rakipleriyle deplasmanda oynama handikapı bulunan Akhisar, mutlu başladığı sezonda kurtuluş mücadelesi verecek.

Yalçın Koşukavak kimdir?

1972 İzmir doğumlu Yalçın Koşukavak son olarak bu sezon 1. Lig ekibi Gazişehir Gaziantep'i çalıştırdı.

Futbola Altay'da başlayan Yalçın Koşukavak, bir sezon siyah beyazlı formayı giydikten sonra sırasıyla Turgutluspor, Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor, Boluspor ve Altınordu'nun kalesini korudu. Aktif futbol yaşantısını noktaladıktan sonra Göztepe, Karşıyaka, Manisaspor ve Şanlıurfaspor'da olmak üzere toplam 12 yıl yardımcı antrenörlük yaptı. İlk Teknik Direktörlük görevine 2013 - 2014 sezonunda Bursa Nilüferspor ile başladı. Ardından bir sezon Altay'ı, iki sezon İstanbulspor'u çalıştırdı ve İstanbulspor'la 2. Lig'de şampiyonluk yaşadı. 

Genç teknik adam, istanbulspor'da genç ve mütevazi kadrosuyla elde ettiği başarıyla isminden bahsettirmiştir. 

 

Senin için hazırladığımız haberler