Akhisarspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

07.03.2018 - 20:01 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 20:01

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 12 Mart Pazartesi günü sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Teleset Mobilya Akhisarspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmana koşuyla başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile aynı puana gelmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları galibiyetin kendilerini sevindirdiğini aktaran Buruk, şöyle konuştu:

"Şampiyonluk yarışının içindeki en önemli adaylardan biri olan Fenerbahçe, deplasmanda seyircinin önünde başta bize zor görünüyordu. Ama doğru şeyleri yaptığımızda başarılı olacağımızı düşünüyorduk. Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda aldığımız 3 gollü bir galibiyet bizim için önemliydi, kendi adımıza çok sevindik. Çünkü alttan uzaklaşmak istiyorduk ve böyle bir galibiyetle hedeflerimizi büyütme şansı oluştu."

Gelecek haftalarda kendilerine yakın takımlarla karşılaşacaklarına değinen Buruk, "Önümüzdeki haftalarda bize yakın takımlarla özelikle kendi sahamızda 6 maçımız var. Bizim için sezon sonuna kadar yeni bir hedef koyma ve ilk 5'in içine girme hedefi oluştu. Bu hedefimizi kovalayacağız." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor ile aynı puana gelmeyi istiyoruz"

Buruk, Trabzonspor'un ikinci yarı performansının, ilk yarının sonuna göre daha düşük olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Zaman zaman çok iyi maçlar da oynadılar ama bunu sonuçlandıramadılar. Özelikle geçen hafta kendi sahasında kaybeden, tekrar kazanmak isteyen bir takım. Biz de kendi sahamızda kazanarak Trabzonspor ile aynı puana gelmeyi istiyoruz. Üstteki grubu yakalamak istiyoruz. Trabzonspor çok iyi oyunculara sahip. Savunma hattında sakatlık ve cezalarından dolayı bir sıkıntı yaşıyorlar. Orada nasıl bir çözüm bulacaklar bunu bilmiyoruz ama özelikle iç sahada yakaladığımız kendi oyunumuzu devam ettirip seyircimizle kazanmak istiyoruz."

Olcan'ın sakatlığı olduğunu belirten Buruk, "Bizimle çalışmalara başladı, bu hafta sonuna Olcan da hazır olacak. Soner'in ufak ağrıları vardı, üst üste maçlar oynamıştı, onu son maçta dinlendirdik. Onun dışında genç Hasan Ali'nin sakatlığı var. Yakında aramızda dönmesini bekliyoruz. Bir de Lopez'in cezası var." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler