"Akhisarspor'un golü temiz"

29.09.2017 - 16:49 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 16:49

"Akhisarspor'un golü temiz"

AJANSSPOR - A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Fenerbahçe, Beşiktaş maçında hakikaten iyi mücadele etti, iyi oynadı. Oradan aldığın 3 puan Akhisarspor maçı mağlubiyetiyle gitti. Şimdi havanı kaybettin bak. Biz parçalayacağız falan dıyordu Aykut hoca. Bu saatten sonra zor parçalar. 

Bülent'in o kadar çok vukuatı var ki. Fenerbahçe bülent ile kazandı bülent ile kaybettiği maçlarda oldu. Aykut hoca için iyi oldu. Hakem futbolcuları ve Aykut Kocaman'ı kurtardı. Koca Fenerbahçe diyorsunuz kaç korner kullanmış? 3! 

Fenerbahçe takımı bütün kornerlerini öne kullanıyor, arkaya 1-2 top atmadılar. Önde adamlar rahatlıkla çıkıp aldılar. Aykut Kocaman Fenerbahçe takımına duran top çalıştırmış mı?

Sen Valbuena'yı çıkartana kadar Akhisarspor seni kitledi. Valbuena geri de gelmiyor. Valbuena kovalamıyorda.  Fener hızlı çıkamadığı gibi Akhisar çabuk çıktı ve çabuk döndü. Akhisar'ın 5-6 tane pozisyonu var.  

Şimdi Fikret Orman çıksa bize laf yetiştireceğine sen kendi takımına bak dese sen ne diyeceksin. Takım çok kötü, baştan sona çok kötü. Ha müthiş oynuyordu hakem iki oyuncumuzu attı o zaman öperim. Hakem bugün sizi yırttı. Aykut Kocaman'ın hakemden Allah razı olsun demesi lazım. 

Okan Buruk bir defa Fenerbahçe konusunda dersine on numara çalışmış. Futbolcularda Okan'ın istediklerini sahada uyguladı. 

Bülent Yıldırım küçük maçların büyük hakemidir. Büyük maçların hakemi olamaz. Çünkü o kapasitesi yok. Gittikçe geri gidiyor.  Bugün Aykut Kocaman konuşuyorsa Bülent Yıldırım'a dua etsin. Bülent Yıldırım İş olarak iyi bir yerde çalışıyor ve iyi maaş alıyordu. Geldi hakemliğe sarıldı. Senede 300-350 kağıt var bu işte.

 

Video hakem bizim zamanımızda uygulansaydı Eskişehirspor, Göztepe, Ankaragücü şampiyon olurdu. Video hakem olsa çoğunuz şampiyon olamazdınız. Neler yaptınız yıllar boyunca. Hakemlerinde neler yaptığını iyi biliyorsunuz. Hangi hakemin neler ettiğini biliyorsunuz. 

Vincent Janssen'in 11. dakikada Mustafa Yumlu'ya yaptığı hareket sarı kart bile değil. Vurmuyor orada.
Burada sarı kart olmaz, olursa kırmızı olur. Tam eyyamlık.

Akhisarspor'un attığı golde Serginho'nun  Ozan Tufan'a yaptığı harekette faul yok. Pozisyon çok temiz. Akhisarspor'un golü temiz. 

 

Alper Potuk'un kırmızı kart yediği pozisyonda hakem olsam pozisyona devam ederim.  İki oyuncudan bir birinden sakınıyorlar tamamen iyi niyetle düşüyorlar.

Hadi faul verdin kırmızı kart değil sarı o.  Alper Potuk'un yediği kırmızı kartta hiç bir şey yok

Senin için hazırladığımız haberler