"Aklımızda sadece Beşiktaş var"

19.04.2017 - 19:14 | Son Güncellenme: 19.04.2017 - 19:14

Lyon Teknik Direktörü Genesio, yarın oynanacak Beşiktaş-Lyon maçı öncesinde basının sorularını yanıtladı;

Herhangi bir endişemiz yok

Şu an psikolojik olarak Bastia maçında yaşanan sorunları aşmış durumdayız. Bugün buradayız ve güvenlikle ilgili Türkiye'den önemli teyit aldık. Bununla alakalı herhangi bir endişemiz yok.

 Kalecimle özel görüşmeler yaptım

Geçen hafta kalecimiz, rakip taraftarlar tarafından zor bir durumda bırakıldı. Ben de hem bu sabah hem de geçen günlerde oyuncumla özel olarak konuştum. Mevkisinden dolayı rakip seyircilere en yakın konumda olan oyuncumuz durumunda. O da zaten bu duruma alışık ve bazı şeyleri aşmış durumda.

 Aklımız sadece Beşiktaş maçında

Bastia maçından sonra çıktığımız antrenmanda oyuncularımın ne kadar birbirlerine bağlı olduğunu gördüm. Bütün oyuncularımın aklında bu maç var. Hem fiziksel hem mental olarak Beşiktaş maçına hazırlar.

Zorluklara rağmen turu istiyoruz

Çok olaylı ve hareketli bir sezon geçirmemizin sorumlusu ben değilim. Ben takımı çalıştırmak ve maçlara hazırlamaktan sorumluyum. Yaşanan olaylarda olumsuz bir şey yaşanmaması bizim için önmli. Burada sadece futbol konuşmalıyız artık. Biz de bu zorluların arasında çıkıp nasıl futbol oynanır bunu göstermeye çalışacağız.

 Dostluk ön plana çıkmalı

Bizim için zor bir takıma karşı oynayacağız ve bunun için konsantrasyon çok önemli. Yarın sadece futbolun konuşulacağı bir maç olmalı. Sonuçtan çok iki takım arasındaki dostluk ön plana çıkarılmalı.

 Detaylar fark yaratacak

Tabii ki gol atmak bizim için çok önemli ama golsüz beraberlik de bize yeter. Amacımız kendi futbolumuza odaklanıp alışık olduğumuz oyunu oynamak. Beşiktaş kolektif futbolu çok iyi oynuyor ve çok önemli bir takım olduklarını biliyoruz.  Yarınki maçta bazı detaylar fark yaratacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler