"Ahmet Nur Çebi'den ses bekliyoruz"

30.09.2019 - 17:12 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 20:25

"Ahmet Nur Çebi'den ses bekliyoruz"

Beşiktaş’ın Eski Yöneticilerinden Hakan Aksoy, siyah-beyazlılardaki seçim gündemine istinaden açıklamalar yaptı. Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Hakan Aksoy’un açıklamaları şu şekilde:

Hakan Aksoy: “Tepede ne oluyorsa, aşağıya kadar gidiyor”

Hocanın dediği gibi; maçla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Camianın tepesinde ne olursa, aşağıya kadar aynı şekilde gider. Başkan ve yönetim seçim kararı aldı. Kötü gidişatın yansıması takıma kadar gidiyor. Her Beşiktaşlının içi yanıyor ve acıyor. İçimiz acıyor.

“Nihat Özdemir, Beşiktaş’a karışmasın”

Bizlerin bilmediği bir ortamda başkan Fikret Orman ve yönetimi, istifasız bir seçime gidiyor. Neden istifa etmiyor? Amaç yine aday olup yönetim kurulu değiştirmek mi? Bu değişimin sebepleri ne? Beşiktaş maddi ve takım olarak en kötü durumda. Belli bir zaman aralığı vermeden siz baskın seçime giderseniz, dışarıdaki insanlar da konuya müdahil olur. Seçime gidiyorsanız neden istifa etmiyorsunuz? Altında, bizim bilmediğimiz sorular çıkarsa insanlar da müdahil olur. Nihat Özdemir, Beşiktaş’a karışmasın. Kendi işleriyle ilgilensin.

Fikret Orman’a eleştiri: “Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum”

Başkan şu anda görevde. Neden istifa etmiyor? Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Seçim kararı aldıysa istifa ile niye yapmıyorlar. Projesiz bir başkan seçilir mi? Fikret Orman nazarında söylemiyorum. Bir seçime giderken ben kişiye mi bakacağım? Tabi ki Beşiktaş ilgilendiriyor. Yönetim kurulu değişikliği yapacaksa neden daha önce yapmadı. Ya da yöneticiler ne yaptı da değiştirmek istiyorsun? Bu, Beşiktaş’a yakışmıyor.

“Beşiktaş ruhunu bilen bir başkan gerekiyor”

Maddi sıkıntılar diyoruz. Takımda geldiğimiz nokta da belli. Bu durumdayken ve yeni insanlara bırakacaksan niye zaman tanımıyorsun? Yönetim kurulları nasıl belirleniyor? Beşiktaş’ta proje olmayacak mı? Bir proje olmalı. Biz camia olarak maddi ve manevi katkıda bulunmaya hazırız. Başkan arıyoruz. Yönetim listelerinin verilmesi lazım. Beşiktaş ruhunu bilen bir başkan gerek. İyi de bir yönetim kurulu gerekiyor.

“Eğer aday çıkmazsa insanlara gideceğiz ve başkan olun diyeceğiz”

1903 Birliği olarak karar aldık. Taşın altına elimizi sokacağız. Bir deklarasyon yayınladık. 20 yılın analizi var. Önemli olan Beşiktaş’ı iyi yere getirecek insanların olması gerek. Eğer aday çıkmazsa, insanlara gideceğiz ve gelin başkan olun diyeceğiz.

“Ahmet Nur Çebi’den bir ses bekliyoruz”

1903 Birliği olarak, Ahmet Nur Çebi’den bir ses bekliyoruz. “Orman varsa aday değilim” dedi, bunu biliyoruz. İsim isim saymaya gerek yok. Biz, ilk gün deklarasyonu açıkladık. Kimse çıkmazsa biz çıkıyoruz diye mesajı verdik. Biz kişilerin değil, Beşiktaş’ın neferiyiz. Kişiler önemli değil. Bu camiayı birleştirecek bir isme ihtiyaç var. Kimse çıkmıyorsa, biz sonuna kadar gitmeye hazırız. Bizim bütün projelerimiz de hazır. İsim vermek gerekirse Hasan Arat’a da gideriz. Ama isim önemli değil. Beşiktaş bu haldeyken insanlar hareketlenmiyorsa olmaz. Sonuna kadar gideriz ve aday çıkarırız. 250 imzayı da toplayamıyorsan zaten aday olma. Artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. İstifa etmeyen bir grup seçim belirliyor. Beşiktaş’ı biraz seviyorsanız süreci normal hale getirin. O zamanı tanıyın.

Senin için hazırladığımız haberler