Akyazı'da tansiyon arttı, Volkan Demirel de dahil oldu...

28.02.2021 - 20:06 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 20:09

Son dakika haberleri... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta gergin anlar yaşandı. Nwakaeme ile Gökhan Gönül arasındaki tansiyonun artması sonrası Volkan Demirel de konuya dahil oldu. Peki Trabzon'daki dev maçla neler yaşandı? İşte detaylar...

Akyazı'da tansiyon arttı, Volkan Demirel de dahil oldu...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken, maçın ilk yarısında gergin dakikalar yaşandı. Trabzonspor'un hücum oyuncusu Anthony Nwakaeme ile Gökhan Gönül tartıştı. Daha sonra tartışmaya Volkan Demirel de dahil oldu. Detaylar haberde...

Gökhan ile Nwakaeme tartıştı

Şampiyonluk yarışı veren ve puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe'de tecrübeli isim Gökhan Gönül ile Nwakaeme arasında 13. dakikada tansiyon bir anda yükseldi. İki isim birbirinin üzerine yürürken, diğer futbolcular ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Tartışmaya Volkan Demirel de dahil oldu

Nwakame ile Gökhan Gönül tartışırken daha sonra Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Volkan Demirel de bu tartışmaya dahil oldu. Demirel ile Nwakame arasında ise sözlü bir tartışma yaşandı. Bu tartışma çok uzun sürmedi.

Nwakaeme, Fenerbahçe'ye gol atamadı

Öte yandan Bugüne kadar Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı 2'şer kez gol sevinci yaşayan Nwakaeme, lig kariyerinde Fenerbahçe'ye gol atamadı. Futbolcunun çok hırslı olması gözlerden kaçmadı.

Senin için hazırladığımız haberler