Al Ahli - Josef krizinde son perde! Men istiyorlar...

20.10.2020 - 10:42 | Son Güncellenme: 20.10.2020 - 10:48

Beşiktaş forması giyen Josef De Souza, eski kulübü Al Ahli ile problem yaşamaya devam ediyor. Al Ahli, Josef'in men cezası alması için harekete geçti.

Al Ahli - Josef krizinde son perde! Men istiyorlar...

Beşiktaş, Al Ahli forması giyen Josef De Souza'yı kadrosuna katmıştı. Futbolcunun eski kulübü Al Ahli, Josef'in haksız fesih yaptığı gerekçesiyle harekete geçti. Beşiktaş'a ceza mı geliyor? Detaylar haberde... 

Al Ahli, konuyu FIFA'ya taşıdı

Beşiktaş, Josef ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sabah'ın haberine göre; Al Ahli, Josef konusunda işi FIFA'ya taşıdı.

Josef'in 1 yıl men cezası almasını talep ediyorlar

Hali hazırda Beşiktaş'ta geçici lisans ile oynayan Josef için Ahli, 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ayrıca Suudi Arabistan kulübü, Josef'in 1 yıl futboldan men cezası almasını talep ediyor.

Beşiktaş: Al Ahli'nin hiç şansı yok

Beşiktaşlı yöneticilere göre bu konuda Al Ahli'nin hiç şansı yok. Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ücret ödeyeceği öğrenildi.

Al Ahli'den son açıklama...

Al Ahli'nin eski CEO'su Ahmed Bamouda, Brezilyalı futbolcu için "Oyuncu haksız fesih nedeniyle geri çağrıldı. Dava da açıldı. Allah'ın izniyle dava Al Ahli için sonuçlanacak" derken, Josef ise "Geri dönme ihtimalim sıfır" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler