Al Ahli'de flaş Josef de Souza gelişmesi! Sözleşmesini...

08.05.2020 - 17:36 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 17:38

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ahli kulübünde forma giyen eski Fenerbahçeli oyuncu Josef de Souza, kulübünden ayrılmanın eşiğine geldi.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Alacaklarını istedi

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Brezilyalı oyuncu kulüpten 1 milyon 300 bin Euro kadar alacakları olduğu ve bu parayı henüz alamadığı belirtildi.

Haberde, Brezilyalı oyuncunun alacakları nedeniyle kulübü ayrılmakla tehdit ettiği öğrenildi.

Avukat ödemeleri istedi

Oyuncunun avukatı da kulüple görüşerek toplam 2 milyon Euro ve 300 bin Euro ödemesi gerektiğini, bu ödemelerin yapılmadığı takdirde ise oyuncunun sözleşmesini tek taraflı feshedeceği kaydedildi.

Josef'ten açıklama

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza, Al-Ahli'den maaşını alamadığı ve ayrılacağı iddialarına son noktayı koydu. Flamengo ile adı anılan Josef de Souza, "Menajerim, Arabistan'dan çok iyi maaş aldığımı Flamengo'ya iletti. Flamengo ise maaşımın aynısını ödeyebileceğini iletti. Ancak, Al Ahli maaşımın tamamını ödedi ve an itibarayla Arabistan'da kalmaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

"Palmeiras benimle bir görüştü"

31 yaşındaki oyuncu, "Palmeiras benimle bir görüştü. Bana Palmeiras için oynayıp oynamayacağımı sordular. Ancak, Palmeiras'ın teklifini kabul etmedim. Arabistan'da en azından 1 sezon daha geçireceğim. Hayalim Brezilya'ya geri dönmek ve şampiyonluk yaşamak." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

21 maç 3 gol

Josef De Souza'nın Al-Ahli ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. 31 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 21 maçta 3 gol kaydetti.

Öte yandan Josef de Souza, Giuliano'dan sonra Suudi Arabistan'da en çok kazanan yabncı oyuncu durumunda. (7 milyon Euro)

Senin için hazırladığımız haberler