Bafetimbi Gomis'in menajerinden Galatasaray açıklaması

25.01.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 14:53

Al Hilal'den ayrılan Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, tecrübeli oyuncunun Sarı Kırmızılı ekibe dönmekten mutluluk duyacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Bafetimbi Gomis'in menajerinden Galatasaray açıklaması

2017/18'de Galatasaray 'da forma giyen ve 33 maçta 29 kez fileleri havalandırarak sarı kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaştığı sezonu gol kralı olarak tamamlayan Fransız folcü Bafetimbi Gomis konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Al Hilal'den ayrıldı

36 yaşındaki futbolcunun menajeri Patrick Mendy, Al Hilal'den ayrılan Gomis ile ilgili Fanatik'e konuştu. Mendy, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

'Galatasaray'a kapımız açık'

Fransız yıldızın Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu vurgulayan Mendy, ''Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak.'' dedi.

Taraftardan 'geri dön' çağrısı

Bu son dakika gelişmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Galatasaraylı taraftarlar Twitter'da '#BackToGalatasarayBafe' hashtagi başlattı ve golcü oyuncuya geri dönmesi için çağrıda bulundular.

6 Milyon Euro'ya Al Hilal'e gitti

Temmuz 2017'de Galatasaray'ın Swansea'den 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Gomis, 2018'de sarı kırmızılı takımdan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Hilal'e transfer oldu. Suudi ekibinde çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergileyen 36 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'dan ayrılık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Galatasaray'ı çok seviyorum ancak bu ilgiyi ve sevgiyi ayrılırken Galatasaraylı yöneticiler tarafından hissedemedim'' ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler