Al Hilal'in Belhanda için yapacağı teklif belli oldu!

01.06.2020 - 14:07 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 14:14

Al Hilal'in Belhanda için yapacağı teklif belli oldu!

İSA KETHÜDA / AJANSSPOR

Galatasaray forması giyen Younes Belhanda'nın ismi Suudi Arabistan takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Peki, Faslı oyuncuyu hangi takım kadrosuna katmak istiyor? İşte detaylar...

Al-Hilal, Belhanda'dan vazgeçmiyor

Fas basınında yer alan haberlere göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal Riyad, sarı-kırmızılı takımın formasını giyen Younes Belhanda'yı transfer etmek istiyor. 

Yıllık 4 milyon Euro

Haberde, Al-Hilal'ın oyuncuya yıllık 4 milyon Euro ödeyeceği ve primlerle bu teklifin 5 milyon Euro'ya kadar çıkacağı kaydedildi. Suudi takımının, Belhanda için Galatasaray'a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise henüz netleşmedi.

Razvan Lucescu devreye girdi

Al-Hilal teknik direktörü Razvan Lucescu'nun Bafetimbi Gomis'e hücumda yardımcı olacak bir oyuncu aradığı ve bu oyuncunun da Younes Belhanda olduğu öğrenildi. Lucescu'nun, Belhanda'yı ikna etmek için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile temasa geçeceği belirtildi.

5 gol 2 asist

Sarı-Kırmızı takımla olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki Faslı oyuncu; bu sezon forma giydiği 25 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti. 

Belhanda, Galatasaray'da yılda ne kadar kazanıyor?

Galatasaray, Faslı orta saha oyuncusunu 8 milyon Euro karşılığında FC Dynamo Kyiv'den transfer etmişti. Belhanda, yıllık 3.350 bin Euro kazanıyor. Ayrıca bunlara ek olarak, sarı kırmızılı takımın Süper Lig, UEFA maçlarında alacağı her bir puan için 5 bin Euro prim ve oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100 bin Euro daha prim alacağı kaydedildi. 

Senin için hazırladığımız haberler